Започна се! Днес в 11:16 ч. кацна самолет, който връща

...
Започна се! Днес в 11:16 ч. кацна самолет, който връща
Коментари Харесай

Долетяха първите върнати от Австрия мигранти

" Започна се! Днес в 11:16 ч. кацна аероплан, който връща от Австрия в България незаконни мигранти. Ясно лъсва действителната сделка за полудопускането на България в Шенген. Както още на 31 декември предизвестих – ръководят ни негодници, мижитурки – слугинаж! Това са хора, които за едно потупване по рамото от Брюксел са подготвени да продадат страната си. Българският народен интерес изисква да организираме политика по нулева миграция. А не тези от „ сглобката “ почтително да кимат и да се съгласяват с всичко, което е неизгодно за страната ни, единствено и единствено да се харесат било то на Брюксел, Виена, Вашингтон или Москва.

През 2023 година в България публично са хванати и регистрирани 15 хиляди незаконни мигранти. Три четвърти от тях към този момент не са у нас. Подчертавам - това е единствено за една година. И хайде да пресметнем, имайки поради, че засиленият бежански поток е от 8-9 години. За този интервал годишно в България са регистрирани по 5-6 хиляди. Значи би трябвало да чакаме са ни върнат 50 хиляди незаконни! Това би било пагубно за една България, която е с намаляващо и застаряващо население. Настаняването на хиляди мигранти в страната ни е опасност за националната сигурност и единствено по себе си ще докара до следващия демографски колапс.

И отново да се върна на слугинската политика, която води държавното управление Денков-Габриел. Ще дам образец с това, че нито една от страните, през които минават незаконни мигранти - Гърция, Италия и Испания - няма сходно съглашение, с което се задължава да одобри назад мигранти, минали през тяхна територия и отишли в други европейски страни.

Още преди две седмици предупредихме, че правителството  готви законопроект, който ще разреши на бежанците свободно да се придвижват на територията на страната, да получават обществени помощи и помощи за деца, както и ще улесни процедурата да си доведат фамилиите у нас. Той бе оповестен за публично разискване от Министерски съвет, само че никой с изключение на Вътрешна македонска революционна организация не му обърна внимание.

Основният мотив за това е хармонизиране на българското законодателство с европейското, както и осъществяване на рекомендациите на Европейска комисия. Това е фиктивен претекст, за мелодичност. Всъщност в претекстовете към законопроекта е записано: Основната цел е да вкара рекомендациите на Европейската комисия за превъзмогване на пречките пред присъединението на Република България към Шенгенското пространство.

Препоръките на комисията, които кабинета на сглобката е подготвен да извърши, ще доведат до свободно напредване на бежанците на територията на страната, ще им даде права да получават обществени помощи и да доведат фамилиите си. Нещо повече, българското държавно управление се съгласява на процедура да приема назад всички бежанци влезнали от България и заловени  в Западна Европа, без значение от времето им на престояване. Това значи, че емигрант може да стои и 10 години на Запад, в случай че бъде хванат, той ще бъде върнат в България, а България ще би трябвало да се грижи за него досега, в който той не реши да се върне в личната си страна.

Сглобката не вкара България в Шенген, само че вкара мигранти в България ", написа някогашният силов вицепремиер Красимир Каракачанов.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР