Започна приемът на номинации за спортист на 2021 година на

...
Започна приемът на номинации за спортист на 2021 година на
Коментари Харесай

Започна приемът на номинации за спортист на годината на Община Разград

Започна приемът на номинации за състезател на 2021 година на Община Разград, оповестиха от общинската администрация.

Това е 60-то издание на влиятелната ранглиста, в която спортистите от общината получават самопризнание за труда си през годината.

Както и в предишни издания, първичните номинации се правят от спортните клубове, които развиват дейна спортно-състезателна активност. Уведомления, че могат да показват своите оферти, са изпратени до 16 клуба. Номинациите се подават до 3 декември в деловодството на Община Разград и на ел. поща [email protected].

Наградите са в четири категории. За " Най-добър състезател на 2021 година " клубовете, разрастващи самостоятелни спортове, могат да предложат до двама спортисти, а разрастващите групови спортове единствено един. По едно са и предложенията за " Най-перспективен млад играч ", " Отбор на годината " и " Треньор на годината ".

Предложенията се преглеждат от комисия, назначена от кмета на Община Разград, в която вземат участие представители на локалните медии и спортни специалисти.

Класирането ще бъде осъществено до 7 декември, а няколко дни по-късно ще бъдат връчени и премиите. Точната дата ще бъде оповестена в допълнение, а награждаването ще е съобразено с настоящите към съответния миг противоепидемични ограничения.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР