Започна премахването на незаконните постройки в лесопарк Росенец край лятната

...
Започна премахването на незаконните постройки в лесопарк Росенец край лятната
Коментари Харесай

Премахнаха павилион на охраната на Доган край сарая в „Росенец“

Започна премахването на противозаконните постройки в лесопарк Росенец край лятната резиденция на Ахмед Доган . Това се случва, откакто регионалният шеф на Бургаска област Пламен Янев откри реализатор с непосредствено възлагане на част от дейностите.

На базата на законовите си пълномощия той взе това решение, откакто на оповестените няколко публични поръчки и директни предложения не се яви нито един претендент, оповестява БГНЕС.

Законът за публичните поръчки (ЗОП) дава опция за непосредствено възлагане на дейностите с предмет „ строителство “ до 50 000 лева без Данък добавена стойност. Така през днешния ден след непосредствено възлагане е отстранен металният павилион, служител за охраняем пост.

Предстоят процедури и за останалата част от противозаконното строителство.

Пламен Янев разяснява, че смяната в обществото започва от смяна в институциите и метода, по който са ръководени.

„ Смятам, че всичките ми дейностите по този проблем ясно демонстрират действителен блян към осъществяване на функционалностите ми на регионален шеф. Всеки чиновник в институция е задължен да употребява всички законови благоприятни условия за реализиране на крайната цел – правда в страната “, сподели той.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР