Започна подбор на съдебни заседатели във федералното дело, което ще

...
Започна подбор на съдебни заседатели във федералното дело, което ще
Коментари Харесай

Започва процесът за обезщетение за клевета срещу Руди Джулиани

Започна асортимент на правосъдни заседатели във федералното дело, което ще дефинира какъв брой Руди Джулиани може да би трябвало да заплати на двама изборни чиновници в Джорджия.

Г-н Джулиани лъжливо упрекна двамата за машинация, до момента в който прокарва неоснователните изказвания на Доналд Тръмп след изборите през 2020 година

Бившият кмет на Ню Йорк към този момент беше приет за виновен по делото за клюка, заведено от Руби Фрийман и нейната щерка Уондреа Шай Мос, които претърпяха закани и тормоз, откакто станаха цел на доктрина на конспирацията, популяризирана от господин Тръмп и неговите съдружници.


Единственият въпрос, който би трябвало да бъде решен на процесът е размерът на компенсацията, в случай че има такова, което господин Джулиани би трябвало да заплати.

Г-н Джулиани не приказва с кореспонденти, когато влезе във федералния съд във Вашингтон - същата постройка, където господин Тръмп би трябвало да бъде съден през март по наказателни обвинявания, обвиняващи някогашния президент, че е възнамерявал да анулира загубата си от пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР