Започна освежаването на пешеходните пътеки, стоп линии, надписи и стрелки

...
Започна освежаването на пешеходните пътеки, стоп линии, надписи и стрелки
Коментари Харесай

Обновяват маркировката на пешеходните пътеки в Плевен

Започна освежаването на пешеходните пътеки, стоп линии, надписи и стрелки на кръстовища и улици в града. Предвижда се да бъдат актуализирани повече от 7 500 кв. м хоризонтална и отвесна маркировка.

Дейностите са предоставени на „ Виалукс-България ” ЕООД с контракт на социална поръчка с предмет: ”Организация и сигурност на придвижването на територията на гр. Плевен, кметства без независим бюджет, общинската пътна мрежа и локални пътища ”.
 Седем лъча с рекорден брой участници потеглят по стъпките на Левски (СНИМКИ) Седем лъча с рекорден брой участници потеглят по стъпките на Левски (СНИМКИ)
Рекорден брой участници – 236, събира тази година Националният поход „ По стъпките на Левски ”, който се организира за 27...

Надписите и стрелките на пешеходните пътеки ще бъдат изпълнени с акрилатна багра без светлоотразителни перли. Пешеходните пътеки, стоп линиите и стрелките за направление в кръстовището, осевите прекратени и непрекъснати линии се обновяват с двупластово полагане на акрилатна бяла багра със светлоотразителни перли.

Приоритетно се работи по пешеходните пътеки към детски градини и учебни заведения за началото на новата образователна година на 15 септември.

Пребоядисването на избраните зони се прави по авансово направен график и цели обезпечаване на сигурността както на пешеходците, по този начин и на водачите на МПС.

 
 Напредва осъществяването на значими инфраструктурни обекти в Плевен (СНИМКИ) Напредва осъществяването на значими инфраструктурни обекти в Плевен (СНИМКИ)
Напредва осъществяването на дейностите по значими инфраструктурни обекти, финансирани по планове на Община Плевен. Основният ремонт на пътни...

 

Още от ПЛЕВЕН:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР