Започна осмият и последен сезон от сагата Игра на тронове.

...
Започна осмият и последен сезон от сагата Игра на тронове.
Коментари Харесай

Започна финалният сезон от сагата Игра на тронове

Започна осмият и финален сезон от сагата " Игра на тронове ". Милиони фенове гледаха премиерния епизод, който се излъчи в 4 сутринта българско време. Световни букмейкърски къщи към този момент одобряват залози за това кой ще победи и ще седне на Железния престол. Кои са любимците?

Цели две години феновете тръпнеха в очакване на новия сезон. " Игра на тронове " към този момент е тук. Последният сезон ще има единствено 6 епизода, само че всеки от тях ще бъде дълъг над 1 час. Екипът дава обещание спиращи дъха моменти и загатва, че всеки епизод ще бъде като пълнометражен филм.

Тъй като сериалът изпревари издаването на книгите, въпросите към това какво да чакаме от финалния сезон са повече от всеки път. И най-много два - ще се обединят ли воюващите кралства, с цел да се преборят с Краля на нощта и неговите бели бродници?

И несъмнено - кой ще седне на Железния престол и ще ръководи Седемте кралства? Букмейкърските къщи към този момент имат своите догатки с непредвиден любимец - Бран Старк с късмет 2 към 1. Следват Денерис Таргериън и Джон Сноу.

Залози се одобряват даже за това Кралят на нощта да господства над света, само че с коефициент 8.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР