започна новата седмица с ръст на фона на страховете за

...
започна новата седмица с ръст на фона на страховете за
Коментари Харесай

COVID-19 вдигна цената на златото

започна новата седмица с растеж на фона на страховете за разпространяване на, демонстрират данните от търговията, представени от РИА Новости.

Към 8.13 часа българско време цената на августовския фючърс на златото на нюйоркската борса Комекс се увеличи с 0,26% или с 4,65 $ до 1806,45 $ за тройунция. Септемврийският фючърс на среброто нарастна с 0,41% до 25,337 $ за унция.
 Цената на златото скочи с рекордни стойности Цената на златото скочи с рекордни стойности
Цената на фючърсите на златото на борсата Comex се усили с 1,17%, достигайки 1 501,6 $ за унция, сочат комерсиалните данни. Това е...

Благородният метал получава поддръжка поради тревожната вълна по отношение на ковид. Инвеститорите допускат, че разпространяването на разновидността Делта ще забави темповете на икономическо възобновяване. Това на собствен ред води до увеличение на търсенето на златото като безвреден актив.

Освен това, анализаторите на ANZ, представени от „ Уолстрийт джърнъл “, означават, че вложителите са в очакване на съвещанието на Федералния запас на Съединени американски щати и изказването на неговия началник Джеръм Пауъл.

Котировките на жълтия метал са чувствителни към решенията на ФЕД за лихвата, тъй като това се отразява на курса на $. Търговците чакат какво ще се случи с по-нататъшния курс на паричната политика. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР