Започна миенето на основни пътни артерии, по които се движи

...
Започна миенето на основни пътни артерии, по които се движи
Коментари Харесай

Мият улиците в София с йод и белина

Започна миенето на съществени пътни артерии, по които се движи. Първата от тях е бул. „ Добринова канара “ в регион „ Люлин “. Дейностите са отвън обичайното миене през топлите летни месеци. Това сподели за БГНЕС Анета Савова, която се занимава с „ Връзки с обществеността “ в Столичния инспекторат.
„ Това дава опция да бъдат измити, откакто преди този момент трасетата са почистени от наноси, тествани са и. Това е една от ограниченията за възстановяване качеството на атмосферния въздух и за по-чиста градска среда “, съобщи Савова и добави, че миене ще се прави както в светлата част на деня, по този начин и в тъмната.
 Без синя и зелена зона в част от София - мият улици, би трябвало да се отстранен коли Без синя и зелена зона в част от София - мият улици, би трябвало да се отстранен коли
От през днешния ден стартира миене на прилежащи улици в кварталите, които са обособени в карета. Дейностите ще стартират от регион “Красно село&l...
Началникът на районния инспекторат в „ Люлин “ Михаил Николов сподели, че във водата, с която се мие, има йод и белина.
„ Миенето се прави с вода, в която има дезинфекциращи препарати, които се слагат по отношение на изключителната епидемиологична конюнктура. Предстои да бъдат измити булевардите „ Панчо Владигеров “ и „ Д-р Петър Дертлиев “. Направена е организация след привършване на миенето на всеки бул. и след изсъхването на настилката да бъде актуализирана маркировката на пешеходните пътеки “, разгласи Николов.
Екипите на почистващите компании мият още ул. „ Ангел челник “ в регион „ Подуяне “, ул.„ Железопътна “ и ул.„ Христо Станишев “ в регион „ Сердика “. Предвижда се миене и на бул. „ Македония “ и пл. Руски монумент, само че след 20.00 часа.
Работата ще продължи при удобни атмосферни условия и в идващите дни в регионите „ Възраждане “, „ Средец “, „ Лозенец “, „ Оборище “ и др.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР