Започна изграждането на канализация на четири улици в Любимец. За

...
Започна изграждането на канализация на четири улици в Любимец. За
Коментари Харесай

Изграждат канализация на 4 улици в Любимец

Започна построяването на канализация на четири улици в Любимец. За три месеца канализационната мрежа да бъде построена по„ Роза “, „ Сакар “, „ Люляк “ и част от ул. „ Зорница “.

Това е първият стадий от капиталовата стратегия за тази година. Втрият касае „ Панайот Волов “ / някогашна „ Безименна “ / и „ Кавала “, разясниха от общината.

Ремонти и рехабилитация на уличната мрежа са единствено част от заложените действия в капиталовата стратегия за развиване на общината.

Работи се и по създаване на Дневен център за остарели хора, който е в някогашния боен гарнизонен стол, на ул. „ Църковна”. Проектът включва главен ремонт и реорганизация на постройката и се извършва посредством Местната инициативна група Любимец – Ивайловград.

Изгражда се и открита площадка за фитнес. До дни ще бъдат инсталирани комбинираните фитнес уреди, измежду които преса за гърди, тренажор за крайници, ръце, плещи и гръб; успоредка; гребен тренажор; лежанка; троен лост за външно прилагане, кростренажор, апарат за въздушно вървене и велоергометър.

Както съобщихме, следва реорганизация на градския стадион.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР