Започна един много силен и интересен транзит. Най-голямата планета Юпитер

...
Започна един много силен и интересен транзит. Най-голямата планета Юпитер
Коментари Харесай

Юпитер в Телец: Вижте какво да очаква всяка зодия

Започна един доста мощен и забавен пренос. Най-голямата планета Юпитер навлезев знака Телец. Юпитер не е бил там от цели 12 години и ще се задържи в този знак за цяла година - до края на май 2024 година

Това е най-ярката планета и най-голямата планета в Слънчевата система, цикъла на Юпитер е 12 години, а предходния пренос на Юпитер в Телец е бил от 5.06.2011 година до 12.06.2012 година Телецът един от най-спокойните и хармонични знаци на зодиака, а Юпитер в този знак ще ни донесе доста обилие и благоприятни условия да подобрим стандарта ни на живот.

Юпитер в Телец ще ни даде изключителни благоприятни условия за развиване, обилие, изобилие и триумфи. Увеличението на приходите ще идва от въвеждането на нови способи, поддръжка от непредвидена страна, постоянно от другари и съидейници. Дойде време да изоставим обичайните форми на правене на бизнес. Успех ще реализиран тези, които не се опасяват да бъдат истински и демонстрират досетливост.

През идната година дайте всичко от себе си и запомнете, че постоянството и упоритата работа би трябвало да бъдат подкрепени с нови способи и подходи и ще се радвате на огромни триумфи написа Една.бг.

Ето какво може да чака всяка една зодия от този съдбоносен пренос:

Овен

Вътрешният свят на Овена в края на пролетта, лятото и есента на 2023 година ще бъде ръководен от Юпитер. Овните ще имат възприятието, че съзнанието им като че ли се трансформира. Юпитер е остроумен, макар че се усеща доста добре в знака на Телеца. Да, той ще помогне на хората от този знак да изчистят главите си от негативизма.Тежкото и неприятното ще изчезне, а неприятните мемоари ще бъдат сменени от хубави.

Телец

За Телците е значимо да поддържат къщата и мозъка си в ред, тъй като хаосът в мислите и дома им неизбежно ще докара до безпорядък в живота им като цяло. Юпитер ненавижда, когато в дома и мислите на Телец царува неразбория. Особено през интервала на престой в техния знак. Основното изискване за реализиране на благополучие в оставащото време през тази година е да се появите на точното място в точното време. Телецът би трябвало да осъзнае кои хора му носят благополучие и кои единствено го отблъскват. Трябва да сте там, където е добре за душата и сърцето ви.

Близнаци

Юпитер ще спре да се намесва в живота на Близнаците, а също по този начин краткотрайно ще спре да управлява мислите им. Това ще даде на хората от тази зодия голямо преимущество във всички сфери на живота. Като цяло Близнаците ще се усещат леко, положително. Тяхното схващане ще бъде преустроено, което ще им даде опция да намерят нови гении в себе си. На този стадий те просто би трябвало да се приспособяват към бързо изменящите се условия на живот, без да се пробвате да ги променяте.

Рак

Астролозите считат, че Юпитер в Телец ще бъде извънредно позитивен пренос за Раците. Първо, това ще се отрази на интелектуалните им качества - да вземем за пример Раците ще станат по-мъдри и паметта им ще се изостри. Мъдростта ще се крие в способността да употребявате вярно житейския си опит, като вземете решение въз основа на претърпените събития, а не въз основа на банални догатки. Раците ще съумеят да стъпят на пътя на щастието и триумфа!

Лъв

Лъвовете би трябвало да запомнят една елементарна истина. Мислите са най-мощното оръжие, което може да служи като ускорител на триумфа и може да се трансформира в проклинание за всеки, който не го употребява вярно. Ето за какво, преди да дръпнете спусъка, би трябвало да се уверите, че това оръжие е ориентирано в вярната посока. Юпитер желае да види добротата на Лъва, тяхната неприкритост, обич към живота, предпочитание за развиване. Всички тези, които просто се носят по течението, могат да изгубят връзка с задачата, към която вървят.

Дева

Девите обичат бързо да минават от думи към дейности, само че Юпитер желае този развой да се забави през лятото и есента на тази година. Девите е добре да бъдат малко по-внимателни към детайлите. Техният живот ще поеме по напълно нов път, тъй като ще могат да оказват мощно въздействие върху другите - и всичко това, с помощта на тази планета. Юпитер в Телец е намек, че е значимо да станете по-отговорни, мощни, упорити, мъдри. Сега никога не може да се задоволявате с малко.

Везни

Везните в края на пролетта и началото на лятото на 2023 година ще преживеят леко духовно разтърсване. Вероятно ще осъзнаят нещо доста значимо. Очите им ще се отворят, тъкмо както душата и съзнанието. Астролозите поучават до края на пролетта на 2023 година да запомните, че отправната точка на всички достижения е вярната цел. За Везните е по-добре да не рискуват и да не вземат решения непринудено. За да пристигна щастието в живота им, те би трябвало да се научат по какъв начин бързо да се разделят с ненужните неща и усеща.

Скорпион

Скорпионите в интервала от май 2023 до май 2024 би трябвало да помнят, че силата на деяние е равна на силата на реакцията. Колкото по-амбициозни бъдат задачите им, толкоз повече опозиция ще срещнат по пътя към тях. Но това не трябва да ги стопира, а в противен случай - да ги нахъсва в допълнение да вървят решително към триумфа. Дойде време да се научите по какъв начин да приоритизирате вярното и да поемате единствено тези неща, които в действителност ще си костват времето, напъните и духовната сила.

Стрелец

Стрелците знаят по какъв начин да реализират отлични резултати във всяка област на живота и то от първия опит. Влиянието на Юпитер ще бъде двойно з атях. От една страна, планетата ще даде на Стрелеца да разбере, че разочарованията постоянно ни дебнат при започване на новия път. От друга страна, компликациите ни учат на нещо ново, тъй че идващият нов опит ще бъде по-успешен. От май 2023 година Стрелците би трябвало да се учат от грешките си и да станат по-мъдри. Безотговорността и лекомислието няма да доведат до благополучие и триумфи.

Козирог

Юпитер в Телец ще се опита да притегли вниманието на Козирозите към дребните неща. Това важи за безусловно всички сфери на живота. Представителите на този знак просто би трябвало да виждат значими детайлности, тъй като истината ще бъде скрита в тях. Астролозите поучават да насочите силата в търсене на нови занимания, нова работа, обич. Юпитер ще помогне на Стрелец да усъвършенства живота си, като вземе контрола в свои ръце.

Водолей

Водолеят ще може да преодолее всяка стихия с помощта на Юпитер в Телец. Тези хора ще имат доста самообладание и воля. Да, от време на време е мъчно да се дефинира повода за проблемите, само че Водолеите няма да търсят повода. Тя не е значима, значимото е по какъв начин могат да се оправят с решаването на проблемите. Прогнозите предсказват ​​голям триумф в доста сфери на живота на хората от тази зодия. Юпитер ще ви подскаже по кой път би трябвало да продължите.

Риби

В началото на май и юни 2023 година, Рибите може да изпитат предпочитание да се изолират от всички хора. Самотата ще им се отрази добре, само че не можете да се увличате от нея прекомерно, тъй като тогава въздействието на Юпитер ще намалее. Важно е да поддържате връзка с тези, които ви дават чувство за успокоение, убеденост, топлота и добрина. Лято 2023 ще бъде насочна точка за нов живот!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР