Започна благотворителният търг на спортни артикули на кметството в пернишкото

...
Започна благотворителният търг на спортни артикули на кметството в пернишкото
Коментари Харесай

Продават топка от знаменития мач на ЦСКА-София в Базел

Започна благотворителният търг на спортни продукти на кметството в пернишкото село Драгичево, заяви кметът на обитаемото място Виктор Викторов.

Наддаването е онлайн и ще продължи по този метод до 12 февруари. За непродадените артикули на 13 февруари ще се състои присъствен търг.

Първите продадени експонати са фланелка на Локомотив /Пловдив/, купена за 130 лв., и на ЦСКА - за 100 лева

" Силен е ползата към топка на най-титулувания ръгби клуб Валяците, спечелил 32 пъти републиканската купа. Топката е подписана от всички състезатели и управлението на тима. За нея имаме позвъняване даже от Съединени американски щати ", сподели Викторов.

Досега продуктът е достигнал тръжна цена 160 лева при начална 100 лева

Най-скъпият експонат е с начална тръжна цена 250 лева и стъпка 20 лева Това е клубна топка на ЦСКА-София, подписана от всички футболисти в съблекалнята на стадион " Сейнт Якоб-Парк ", след паметния мач на алените, при който отстраниха швейцарския отбор Базел с 3:1 и се класираха в груповата фаза на шампионата за Лига Европа през този сезон.

Заявен е интерес и за подарена от Красимир Балъков фланелка от екипа му в Щутгарт, като към този момент цената се задържа на 150 лева

Купувачи чакат още други забавни продукти - фланелка на Неймар, подписана от Даниел Моралес, фланелка на Благой Георгиев от мача на националния тим против Хърватия, приключил 2:2, фланелка на ФК Локомотив София 1929 с автограф на Иво Славчев от сезон 1994/1995г., когато столичните железничари печелят купата на България и други

Сред експонатите са и златният орден на европейската шампионка по сумо Стефани Веселинова, която е родом от Драгичево, картички на международния /2013г. / и европейски първенец Иво Ангелов, подписани от него, плакет по случай 30-годишния празник на спортно учебно заведение " Олимпиец " и други

Инициативата цели да събере средства за закупуване и монтиране на надпис " ДРАГИЧЕВО " в цветовете на националния трикольор в центъра на селото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР