Започна 72-ият антиправителствен в столицата. В началото протестиращите гледат клипове

...
Започна 72-ият антиправителствен в столицата. В началото протестиращите гледат клипове
Коментари Харесай

Протестите: Ден 72 - Няма да спрем!

Започна 72-ият антиправителствен в столицата. В началото протестиращите гледат клипове с изявления на Борисов, предавани на фасадата на някогашния партиен дом, в този момент Народно заседание, съобщи БГНЕС.
Протестиращите оставят правилни на настояванията си – оставка на държавното управление, оставка на Бойко Борисов, оставка на основния прокурор Иван Гешев и незабавни почтени предварителни избори. От през вчерашния ден се желае и оставката на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, откакто чиновници на защитата на Народното събрание изведоха майки от " Системата ни убива ".
 Български публицист с последна концепция по какъв начин да бъде свален Бойко Борисов Български публицист с последна концепция по какъв начин да бъде свален Бойко Борисов
" Нека спрем да им плащаме налози и сметки... Ще угаснат за месец ". Този апел насочи във Фейсбук писателят Добри Божилов, прочут...
Обстановката в „ Триъгълника на властта ” е спокойна. Хората последователно се събират, надуват свирки, освиркват институциите и ръководещите, скандират „ оставка ”, „ мутри вън ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР