Започна 53-ти ден на протестите под възгласите Оставка“. Първи на

...
Започна 53-ти ден на протестите под възгласите Оставка“. Първи на
Коментари Харесай

Ден 53! ГДБОП следи лидерите на протестите. Бабикян: Нито един от нас не разбра, че го правите

Започна 53-ти ден на митингите под възгласите „ Оставка “. Първи на сцената се яви Арман Бабикян. Той съобщи, че чиновници на ГДБОП ги наблюдават и подслушват.
Ще ги пометем. Затова на плакатите име змия. Затова има и змия, тъй като сме отровни –поне трима от нас. Искам да благодаря към чиновниците на БОП, които ни наблюдават и подслушват. Не се хабете, бе момчета. Ние всичко споделяме тук на тази сцена. Пожелавам на БОП и на останалите служби на Министерство на вътрешните работи, ние да успеем, с цел да могат да си правят работата. А тя не е да пазят мафията, а нас. Така, че в случай че ние успеем, те ще си правят работата. Пожелайте ни триумф, момчета. Иначе добре подслушвате и проследявате. Нито един от нас не разбра, че го вършиме.

Ние чакаме всички от страната. Има доста отпадък, който би трябвало да изметем. И по тази причина сме си отговорни ние, в това число и аз. Боклукът се натрупа, тъй като чакахме 11 години. Просто е, и у вас да не чистите 11 години, ще се натрупа. Така е в страната.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР