Заплашват ме олигарси, мутри, журналисти, Радостин Василев да се нареди

...
Заплашват ме олигарси, мутри, журналисти, Радостин Василев да се нареди
Коментари Харесай

Гешев: Заплашват ме олигарси, мутри. Василев да се нареди на опашка

Заплашват ме олигарси, мутри, публицисти, Радостин Василев да се подреди на опашка. Много е дълга опашката от почитател клубовете ми. Това разяснява основният прокурор Иван Гешев по отношение на предлагането имунитетът на депутата от „ Продължаваме Промяната - Демократична България ” да бъде свален.
Прочетете още
Той отговори и на обвиняванията на Василев, съгласно който офанзивата против него е поради механизма за следствието на основния прокурор: „ Това е много тъжно. Показва липса за чувство на държавност - да решаваш персоналните си проблеми с офанзиви против институциите. Това демонстрира какво е равнището на хората, които би трябвало да водят страната ”.

Припомняме, че Софийската градска прокуратура предложи на обвинител номер 1 да внесе стимулирано искане до Народното събрание, което да позволи депутатът да бъде притеглен към наказателна отговорност. 

Причината - абсурдът при разцепването на групата на „ ИТН ” предходната година, когато депутати на Слави Трифонов се оплакаха, че им е оказван напън да изоставен групата на партията и да поддържат „ Продължаваме Промяната ”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР