Заплашваният от Радостин Василев плевенчанин Христо Аврамчев пусна записи с

...
Заплашваният от Радостин Василев плевенчанин Христо Аврамчев пусна записи с
Коментари Харесай

„Слугувник“ на Радостин Василев заплашвал Аврамчев, че ще го „нареди с наркотици“

Заплашваният от Радостин Василев плевенчанин Христо Аврамчев пусна записи с в профила си във Facebook след изказванията на кандидат-депутата на ПП/ДБ, че мъжът бил нает да го предизвика.

„ Пускам тези записи за да си изчистя името пред тези, които повярваха на лъжеца-измамник и народен изменник! Радостин Василев, прочут повече с прякора си Гела! Като в негова обществена изява написа, че съм бил нает да го предизвиквам! Защото той беше спрял пред предан за прилагане на мен гараж. А той твърди, че не бил употребен от мен! От къде разбра бе, Монк? Ела да ти го отворя, да видиш персоналните ми движимости! Да влезнем двамата за минутка да го огледаш от близко... Искаш ли? “, пита в обявата си Аврамчев.

Двата телефонни диалога са с едно от доверените лица на Василев и член на РИК - Александър Станев, против който преди две седмици бе подаден сигнал за нарушение на изборния кодекс, напомня plevenutre.bg. От редица изявления в обществените мрежи стана ясно, че Станев, който до наскоро бе районен началник на тотото с „ благословията ” на някогашния състезателен министър, взе участие интензивно в предизборната пропаганда на обединението ПП/ДБ.

Аудиозаписите са от 8 и 19 март, като от тях излиза наяве, че Христо Аврамчев е желал да се срещне очи в очи с Радостин Василев, с цел да се изяснят, само че някогашният министър отбягвал поканите му.

Освен това, Александър Станев удостоверява, че плевенският предприемач в реалност не е знаел чия е била паркираната кола, преди Радостин Василев да се появи на мястото и да стартира да се държи като „ разбойник “, както се показва Аврамчев.

От телефонните диалози прави усещане още, че Александър Станев нито за миг не пази своя водач, а на няколко пъти прави тъкмо противоположното - отбелязва, че Радостин Василев не е постъпил вярно по време на разигралата се обстановка на ул. „ Цар Калоян 5 ” на 8 март и не е трябвало след това да замесва детето на Аврамчев, публикувайки тяхна обща фотография на своя профил към обява, в която намекваше, че плевенчанинът извършва политическа поръчка.

Ето и фрагменти от телефонния диалог сред Христо Аврамчев и Александър Станев, извършен на 8 март:

 Х.В.  Мен не ме е боязън. Имам куража да дойда да се забележим в офиса, може на публично място, може и в някоя горичка да се забележим уединено. В случая аз нямам никаква виновност, обясних му, че имам чест и достолепие, няма да разреша на някакви отрепки, които са облечени във власт, да си избиват комплексите върху мен. Разбирам да има някакво неразбирателство и аз да не съм прав... Но ти не стига, че не спазваш законите, не стига, че объркваш на трима-четирима индивида проектите за деня, с цел да те очаквам да се разкарваш по центъра да си правиш предизборнаата акция.... Аз не знам на кой е този " Мерцедес ", нямам ясновидски качества.

А.С.  Ясно ми е. Виж, че вършат интриги... Оня там от терасата... Можели са да ти се обадят да ти кажат и да направиш връзката и да звъннеш на мен или на Деси (б.а. - приятелката на Александър Станев). Веднага щеше да се върне някой и щеше да се реалокира тази кола.

Х.В.  Веднага щях да ти звънна, бъди сигурен. Щях да ти кажа: " Сашо, кажи на шефа си да прати някой от слугувниците си единствено да я мръдне, с цел да мога да паркирам буса и да натоваря количката и детското обзавеждане. "

А.С.  Да, но виждаш интриганти тука мръсни в града ни...

Х.А. Ама вие отново търсите причина в тях. Причината не е в тия хора, те не са длъжни да споделят на кой е колата. Причината си е само и напълно в него. Той е в нарушаване! И на всичкото от горната страна идва да ми се прави на престъпник!

А.С. Какво да ти кажа...

Х.А. Ама вярно ли е, запитвам те?

А.С. Ами не е вярно, аз нищо не споделям... Не е трябвало...

Х.А. А оня дебелия, неговият слугувник с брадата, той пък ми вика, че щял да мe подреди с опиати? Да ме подрежда, те доста хора се опитваха да ме подреждат в живота ми с доста неща...

А.С. Няма смисъл да се ядосваш, брат. Минало е към този момент... Какво да ти кажа...

Х.А. Ако желае, дано да се забележим.

А.С. Аз му споделих, той сподели: " Разменихме си по някакви приказки ", вика: " Няма какво да се разправям, не желая да се разправям повече с нищо ". Тя Деси му приказва дори. Обясни му обстановката, че никой не ти е споделил нищо и ти не си знаел на кой е тази кола. Каза му, че те познава и е близка другарка със сестра ти. "

Фрагменти от диалога на Христо Аврамчев с Александър Станев, извършен на 19 март:

А.С. Това сме му споделили на него, това е споделила Деси и на сестра си, ние не желаеме да се мешаме в тези взаимоотношения

Х.А. Ама ти самичък казваш, че трябвало да седнем да приказваме, нали по този начин?

А.С. Ама аз съм на това мнение, аз съм му го споделил и на него. Понеже те познавам и тебе, знам, че си мъжко момче, не си някой олигофрен. Тогава му го споделих. Той сподели: " Няма какво да приказвам, за мен този диалог там е завършен. " Това беше.

Х.А. Приключен, но той продължава да се прави на разбойник. Това обикновено ли е? Аз ли стопирах пред неговия гараж и да лъже пред цяла България, че съм бил подлога на Слави, на ГЕРБ и на кой ли не... Това беше инцидентна среща сред нас. Просто в случай че той не беше реагирал за следващ път като разбойник... Щото той за следващ път се прави на разбойник, единствено че тоя път не уцели индивида. Така ли е?

А.С. Да, да.

Х.А. А по този начин. Добре де, запитвам те, аз къде сгреших и той да продължава да ме заплшава?

А.С. Според мен би трябвало да се спре това нещо и това е...

Х.А. Аз няма да спра. Той опита да ми накърни достолепието. За какво ми вкара детето... Защо бе? Анди къде е в цялата тази работа?

А.С. Това е неуместно, не трябваше по този начин за това нещо особено.

Х.А. Исках ли да се срещнем и да седнем да се разберем като мъже, той за следващ път излезе п*тка.

А.С. Не желае, да.

Х.А. Ами не желае, що не желае. Ако бяхме седнали и да каже: " Ей бях се изнервил, свършиха ми китките, помислих, че преднамерено си ме пуснал... " Ама той върви на всички места и се прави на разбойник, само че не му отива бе, човек. Не му отива просто. Това е все едно аз да потегли да ставам президент на републиката, то няма по какъв начин да стане. Как да се изтъпаня аз пред народа? Макар че на мен ми отива доста повече, тъй като аз съм същински за разлика от цялата ви мръсотия там, където сте събраната. Аз не мога да неистина хората. Питам те - къде сгреших аз и с какво?

А.С. Не трябваше... Не съм участвал на вашия първичен там каквото е станало… Стана доста грозно, не отива нито на тебе, нито на него да се разправяте с такива дребни кокошкарски истории. То за един гараж стана...

Х.А. Не, не, не... Не ми казвай, че на мен не ми отива, тъй като аз тук си вардя достойнството и достолепието.

А.С. Имам поради, че не ти отива да се разправяш с такива глупости…

Х.А. Затова желаех да седнем и да се разберем като мъже и да го запитвам какво има против мене. Къде сгреших аз? И в случай че си подобен пехливанин, да си сложим ръкавиците и да си ударим по два юмрука.

А.С. Еми…да.

Х.А. Ако желае да идем в една зала, в случай че желае да идем в една горичка. Какво си мисли, че като е облечен във власт и има пари може да прави каквото си желае ли? Това няма да го оставя по този начин. Снощи където е споделил, че ще има втори дубъл, му кажи, че го очаквам с неспокойствие. 




Пълните записи може да чуете във файла:





 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР