Заплашителното съобщение, изпратено до военния министър Тодор Тагарев, съдържало думите:

...
Заплашителното съобщение, изпратено до военния министър Тодор Тагарев, съдържало думите:
Коментари Харесай

Григор Димов написал на Тагарев: „Ще мреш като куче, предател“

Заплашителното известие, изпратено до военния министър Тодор Тагарев, съдържало думите: „ Ще мреш като куче, изменник. „ Слава Украйна ” ли? Като куче, без история, ще мреш. Нов Народен съд идва и в случай че мислиш, че ще се отървеш, грубо си се излъгал ”, е написал заканилият се на Тагарев Григор Димов.

На 4 юли 39-годишният мъж изпратил заплашителното известие в обществените мрежи. Съдът му наложи мярка „ подписка ”, съобщи NOVA.

Чисто прочувствено и малко жестоко деяние, само че никога опасност за ликвидиране “. Този коментар направи юристът на Григор Димов, осведоми Euronews Bulgaria.

Адвокат Николай Тодоров отхвърли появилите се информации, че създателят на известието е писал от подправен профил. Не било правилно и че е осъждан.

„ Той не се крие, има фотоси на дамата и децата. Оттам е изпратил известията в месинджъра на министър Тагарев “, изясни юристът. Той видял известията и бе безапелационен, че са малко груби, само че не може по никакъв метод да се интерпретират като закана за ликвидиране. Димов бил ядосан на дейностите, които държавното управление подхваща по отношение на войната в Украйна.

Пред съда Димов сподели, че не е имал желание да убива Тагарев, а е изразил позиция. Той уточни, че желал да бъде гласът на жителите, които не били съгласни с Тагарев.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР