Запитан защо не е участвал в днешната среща за обединение

...
Запитан защо не е участвал в днешната среща за обединение
Коментари Харесай

Михаил Миков: БСП само с ГЕРБ не си е лягала! Kраят ще е, ако влезе в кабинет на Янев

Запитан за какво не е взел участие в днешната среща за обединяване в лявото политическо пространство, той отговори: „ Мястото ми не е там. Знаех, че ще ме поканят и направих задоволително, с цел да не ме поканят. Не си подвигах телефона,… Искам да запазя човешките ни връзки с тях ”, сподели още Миков по NOVA NEWS..

„ Нинова предложения тези, които имат политически субекти. Аз нямам политически индивид, тази покана не се отнася до мен. … Големият проблем е къде е лявата политика. Как това ще сплоти хората – става въпрос за същинско ляво – в данъчната политика, на политическата хигиена, която обрисува профила на една партия. Голяма част от участващите са били във всевъзможни шарени обединения в целия набор ”, сподели Миков.

„ Аз им заявявах грешките и в този момент те са „ спасителите ” на „ новото ляво ”. Лявото е едно и всевъзможни епитети начело трансформират същинското ляво. Големият проблем е загубата на достоверност на лявото. Сега Лявото би трябвало да търси същинското ляво ”, изясни някогашният водач на Столетницата и ръководител на 42-ото национално заседание.

По думите му участващите в обединяването в този момент са работили макар предизвестията на мнозина социалисти, в това число и на Георги Пирински и други „ В миг, когато Нинова стартира да ги разчиства, те се сетиха какво има, само че – късно ”, съобщи юристът.

„ Не успяхме да създадем нещо с АБВ, когато бях ръководител на Българска социалистическа партия, само че те бяха в коалиция с ГЕРБ. Българска социалистическа партия участваше в десни планове. Това е загубата на посока, загубата на ляво, на чувство ”, изреди Миков.

Няма изключване, има самоизключване, разясни устава на Българска социалистическа партия той. „ Единственият, който е изключван, е Георги Кадиев – поради импортиран законопроект за данъчно облагане ”, напомни Миков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР