Запис от видеокамера, разпространен в социалните мрежи, показа как около

...
Запис от видеокамера, разпространен в социалните мрежи, показа как около
Коментари Харесай

В Равда: Безочлив крадец задигна кутия с дарения, предназначени за лечението на малко детенце!

Запис от видеокамера, публикуван в обществените мрежи, сподели по какъв начин към 18:00 ч. във вторник, след покупка от павилион в центъра на Равда, мъж на колело си потегля дружно с кутия за дарения.  Събраната сума е била към 150 лв., нужни за лекуването на 5-годишната Даная.

Светкавичната развръзка идва, откакто локални поданици се сплотяват в издирването на крадеца и съумяват да открият кой е той. Става дума за 24-годишен мъж, който признава, че е направил кражбата, тъй като е заседнал в задължения. Извършителят на незаконното действие твърди, че се разкайва, а притежателите на павилиона са предпочели да не подават сигнал в полицията и да му дадат период от една седмица, в който да върне парите.

Майката на 5-годишната Даная споделя, че парите са нужни за терапия за вливане на стволови кафези на дребното момиче. Към момента към този момент е осъществена една процедура, като през март следва и втора. По думите на лекарите Даная се нуждае от още сред 2 и 4 процедури, с цел да може речевият ѝ център да бъде възобновен изцяло и това да постави завършек на 3-годишната битка на фамилията. " Толкова мъчно ги събираме тези пари, с помощи от другари. Почувствах се афектирана от постъпката на това момче. Хората са отделили от хапката си, с цел да дадат на моето дете и един юноша протяга ръка на тези пари, аз не мога да му простя ", сподели пред bTV Теодора Иванова.

Малката Даная се нуждае от още сред 40 и 80 хиляди лв., с цел да приключи своето лекуване, а набирането на средства продължава.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

Титуляр:

Теодора Панайотова Иванова

IBAN: BG23 BPBI 7937 4027 6894 01

BIC: BPBIBGSF.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР