Запазих мълчание няколко дни след скандалният случай с двете садистки

...
Запазих мълчание няколко дни след скандалният случай с двете садистки
Коментари Харесай

Ексдепутат от Възраждане: Ето как Габриела Савова третираше детето си СНИМКА

" Запазих безмълвие няколко дни след скандалният случай с двете садистки умъртвили / удушили 44 година мъж в София и по-късно създали опит да го възпламенят в колата му, с цел да заличат следи... Е, оказа се, че след починалият към този момент Пейо (Бог да го прости), аз съм вторият най-пострадал и унизен човек в България от тройцата Красимира Трифонова (майката), Габриела Савова (дъщерята) и баба Тона Трифонова... ", това написа в профила си в обществената мрежа Facebook Владимир Павлов - някогашен народен представител от " Възраждане ".

В обявата си той твърди, че " трите кокони " са били настанени в общинско жилище на първа линия до морската градина в Бургас и в тяхна чест е осъществен цялостен ремонт за сметка на бургаския бюджет.

" По неведоми дълги връзки (който бързо разплетах) и пипала, тез три кокони бяха настанени в общинско жилище и в тяхна чест бе осъществен цялостен ремонт за сметка на бургаския бюджет от близо 30000 левчета, по тяхни хвалби... И по този начин се оказахме комшии с тях врата против врата. Както се поставя за новодошли, без да ги познавам изобщо, предложих да им оказа помощ с качването на багажа и мебелите. Така се срещнах и с починалият Пейо, с който двамцата пренесохме и качихме всичко без дори и те да оказват помощ ", отбелязва Владимир Павлов.

Той споделя, че неприятно усещане му направила тъщата - Красимира. По думите му тя се е изживява като тартор и почнала да му разпорежда кое и какво да носи.

" Все едно съм й задължен и някакъв прислужник... Трите по този начин и не пипнаха и една чантичка. Уморен след през целия ден носене, дори не ми споделиха и едно благодаря... Но, странното бе, че до края на деня, към този момент бяха сложили връх да се скарат с съвсем всички жители на блока ", добавя Павлов.
Ексдепутатът от " Възраждане " отбелязва още, че " трите кокони " са се придвижвали със " свръх безценен нов бус Мерцедес, тогава на стойност над 120000 лв. ".  " Придвижват се с този бус, пък настанени в общинско жилище като нуждаещи се? Как стават тия работи, ще ви опиша в идващ пост... Тук качвам фотоси, по какъв начин майката Габриела Савова - Началник отдел Превенции на детските наркомании и така нататък в Община Бургас третираше детето си...голо без гащи, босо да върви и носи ботушите си ноември месец, нали грижовна майка...така сподели съда и я пусна на независимост... още тогава трябваше да ми светне лампата, че тия не са в ред с главите, само че за другите премеждия, тъжби, каузи и така нататък, с които ме тормозиха години отново в различен пост, че стана дълго! ", приключва обявата си той.    Припомняме, че 33-годишната Габриела е упрекната дружно с майка си 54-годишната дипломатка Красимира Трифонова в убийството на 44-годишния Пейо Пеев. Той и Габриела имат 6-годишно момче, само че са сключили брак едвам доскоро повече от 4 месеца. Тялото на Пейо Пеев беше намерено в колата му в петък вечерта. Автомобилът беше зарязан на Витоша. Според основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев убийството е станало предишния четвъртък. Разследващите считат, че майката е душила Пейо Пеев, а Габриела затискала вратата на автомобила, с цел да не излезе. В понеделник вечерта Софийски градски съд наложи на Габриела Славова домакински арест с аргумента, че като майка на две невръстни деца, едното, от които бебе, би трябвало да поставя грижи за тях. Освен 6-годишното момченце, тя има и бебе на 4 месеца. То е родено по време на късия й брак с Пейо Пеев, само че за него претендира Велико Минков, който е бил за малко и народен представител. Той води дело за бащинство в Бургаския областен съд. Междувременно стана ясно, че Агенцията за обществено подкрепяне е настанила двете деца при майката на Пейо Пеев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР