Запътилият се към Втора професионална лига тим на Вихрен показа,

...
Запътилият се към Втора професионална лига тим на Вихрен показа,
Коментари Харесай

Ръководството на Вихрен с призив към най-верните си фенове

Запътилият се към Втора професионална лига отбор на Вихрен сподели, че може да играе като еднакъв с еднакъв против професионалния тим от Първа лига на Септември

Тимът на Вихрен Сандански отпадна от конкуренцията от Турнира за Купата на България, само че шефовете на тима са удовлетворени от играта против Септември. В последните 45 дни санданчани играха в цикъл сряда събота, което е нещо ново за футболистите. Въпреки това, играчите на Вихрен не се оплакваха от отмалялост и почтено защитаваха фланелката на Вихрен.

Срещу отборът на Септември, който е един от положителните тимове в Първа лига футболистите на Петър Златинов играха на равнище, само че въпреки всичко опитът на гостите си сподели думата. Сега Вихрен ще се концентрира напълно към шампионата на Югозападна "В " група. В събота следва доста значимо посещение на Балкан Ботевград. Въпреки загубата управлението излезе с послание към почитателите си:

"Вихрен е огромен, доста огромен, и момчетата го демонстрираха през днешния ден! Срещу тим от Първа лига демонстрираха, че са съвсем равни... Жалко за хората от Сандански, най-слънчевият български град, които не оцениха тима... Ръководството обаче Ви споделя: ПРОДЪЛЖАВАМЕ ние сме Вихрен и ще успеем ЗАПОМНЕТЕ Гражданско отделение... Специално за почитателите, които желаят да последват тима в събота в Ботевград, от 17.00ч., и да поддържат момчетата организираме екскурзия при цена от 15 лв., след събиране на най-малко 20 индивида - потегляне 13.00 от Община Сандански ".

На срещата с Балкан футболистите ще създадат формален дебют с новите екипи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР