Запалването на светлините на коледнаха елха пред община Пловдив ще

...
Запалването на светлините на коледнаха елха пред община Пловдив ще
Коментари Харесай

Звезди от Гласът на България и студенти топлят сърцата на ...

Запалването на светлините на коледнаха елха пред община Пловдив ще даде началото на празничната стратегия за идните празници. Предвидени са доста събития с присъединяване на телевизионни звезди и гении от града под тепетата.

На церемонията по включването на лампичките на коледното дърво на центъра, на сцената ще се изявят Хора на пловдивските момчета „ Стефка Благоева “ към ЦПЛР-ОДК с диригент Милка Толедова, клавирен акомпанимент Юлия Петрова. Също Вокална група Магия от " Арт Войс Център " с началник Румяна Иванова. Водеща ще е Снежана Павлова. Дядо Коледа ще радва най-малките. Събитието ще приключи със заря.

Навръх Бъдни вечер пловдивското певческо сдружение „ Ангел Букорещлиев “ ще подари на пловдивчани и гостите на града концерт на Стълбите на „ Каменица “. Началото е от 12 часа.

На първия ден на Коледа, 25 декември, откритата сцена на площад „ Стефан Стамболов “ ще работи на цялостна пара през целия ден. В 11 часа там ще се състои празничен концерт с участници от предаването „ Ася в страната на гениите “. В 12 часа ще стартира концерт на Студентски танцов състав „ Пълдин “ при УХТ с живописен началник Руси Катерински.

Кулминацията е в 17 часа, когато на сцената ще се качат пловдивските финалисти в „ Гласът на България “ Илин Илиев, Ричард Мантарлиев и Лидия Ганева.

На втория ден на Коледа, 26 декември, събитията също не са малко. В 12 часа на откритата сцена ще стартира обичаен концерт на Биг Бенд Пловдив, с диригент Николай Гешев. В 17 часа пък пловдивчани и посетители на града ще могат да се насладят на концерт на „ Ноте квартет " - Антоанета Бошнакова – вокалист, Цвета Шопова – цигулка, Златина Георгиева – флейта и София Колева – арфа.

Малко по-късно ще научите и каква е програмата за новогодишната нощ, която община Пловдив е подготвила.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР