Запалителни балони от предизвикаха четири пожара в южния израелски регион

...
Запалителни балони от предизвикаха четири пожара в южния израелски регион
Коментари Харесай

Запалителни балони от Ивицата Газа предизвикаха пожари в Израел

Запалителни балони от провокираха четири пожара в южния израелски район Ешкол, оповестиха израелските пожарникари. Балоните са съществени устройства, предопределени да палят аграрни земи към намиращия се под израелска обсада палестински анклав, напомня БГНЕС.

За финален път сходна офанзива е била осъществена на 25 юли, предизвиквайки пожари в същия район. По това време израелската войска отвърна с въздушни удари по цели на ислямисткото придвижване „ Хамас “, което ръководи в палестинския анклав. Израелската пожарна работа не даде незабавно детайлности за пожарите в петък, само че съобщи, че пожарникарите се пробват да ги гасят.
 Взрив в центъра на Газа, има убити и ранени Взрив в центъра на Газа, има убити и ранени
Взрив в централната част на линията Газа умъртви един и рани 10 души, заяви представителят на вътрешното министерство Ияд ал Бозом, цитира...

Израелски медии оповестяват, че пожари са избухнали в горите в региона на Ешкол. Инцидентът с балоните в петък се случи, откакто ливанската " Хизбула ", съдружник на " Хамас ", изстреля залп от ракети по Израел, предизвиквайки ответен артилерийски обстрел.

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР