Запалените фенове на киното вероятно знаят, че на големия екран

...
Запалените фенове на киното вероятно знаят, че на големия екран
Коментари Харесай

Скалата изненада дубльора си с голям подарък

Запалените почитатели на киното евентуално знаят, че на огромния екран има един човек, който в никакъв случай не употребява дубльори – това е Том Круз. Дори и най-ненормалните каскади извършва самичък, само че Дуейн „ Скалата” Джонсън няма славата на Том Круз. Това не му пречи сега да е една от най-големите екшън звезди в Холивуд, правещ по 2-3 кино лентата в годината. В тях огромна роля изиграва Таноаи Рийд, който дублира Джонсън в най-напечените подиуми.

Рийд е дубльор на Скалата от „ Кралят скорпион” от 2002 година насам. Получавал е всевъзможен тип травми, с цел да може Джонсън да наподобява добре на екрана. Но в този момент, до момента в който Рийд се възвръща от последната си травма, Джонсън го изненадва с този поръчков Ford F-150: големи джанти, черен екстериор и доста хром.

Джонсън споделя на Рийд, че ще снимат „ зад сцената” клип, с цел да го изненада. И Рийд в действителност остава впечатлен от подаръка си, за което свидетелстват сълзите в очите на мускулестия дубльор, който е и братовчед на екшън звездата.

Това не е първият път, когато кино звездата подарява автомобил на своите близки. През 2014 година Джонсън подари на прислужницата си нов Ford Edge в символ на признателност за нейните 10-годишни грижи.

Според Internet Movie Database, сега Джонсън снима Jungle Cruise. Партньорка на екрана в тази лента му е Емили Блънт. След това би трябвало да го забележим в следващото издание на „ Бързи и яростни”, където ще продължи партньорството си с Джейсън Стейтъм, а в това време се чака следващият сезон на сериала „ Играчи” по HBO.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР