Западните страни водят санкционна война срещу Русия от много години.

...
Западните страни водят санкционна война срещу Русия от много години.
Коментари Харесай

Захарова: Санкционната война срещу Русия започна отдавна

Западните страни водят санкционна война против Русия от доста години. Това съобщи формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в ефира на програмата „ Неделя вечер с Владимир Соловьов “ по телевизионния канал „ Россия-1 “.

„ Санкционната война не стартира тази година: имаше задушаване, изначало гладко, след това внезапно, след това още веднъж гладко. Или нови наказания, след това тяхното удължение, след това обвинявания, под които няма съображение, и по този начин течеше в продължение на доста години ", сподели тя.

" Стана въпрос за финанси, стопанска система, спорт, просвета, просвета, обучение, филантропичен продан ", изясни дипломатката.

Захарова също по този начин обърна внимание на обстоятелството, че до 22-23 февруари съветското външно министерство беше ориентирано към договаряния, това беше позицията на страната, само че Съединени американски щати и Франция отхвърлиха.

„ Съединените щати като главен състезател във връзка с Украйна и въпросите на световната сигурност и Франция като медиатор. Това беше тяхна самодейност, те го направиха сами, тъй че за какво в този момент крещят, че не всички благоприятни условия са изчерпани и сякаш [имало, р.] експанзия от нищото, когато те самите отхвърлиха? " уточни дипломатът.

Според нея „ когато на една страна се отхвърлят договаряния на фона на обстоятелството, че дълги години това не беше просто дискриминация, а експанзия на всички фронтове – от финанси до информация, от просвета до спорт, а не за решение на наболелите проблеми, които са свързани със съществуването на страната, невероятно ".

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи специфична военна интервенция в Украйна в отговор на молба на водачите на републиките на Донбас за помощ.

Той акцентира, че проектите на Москва не включват окупацията на украински територии. След това Съединени американски щати, Европейски Съюз, Англия, както и редица други страни оповестиха, че постановат наказания против съветски физически и юридически лица.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР