Западните страни са превърнали Украйна в колония и сега използват

...
Западните страни са превърнали Украйна в колония и сега използват
Коментари Харесай

Путин с мръсна пропаганда: Западът е превърнал Украйна в своя колония, тласка я по самоубийствен път

Западните страни са трансформирали Украйна " в колония " и в този момент употребяват народа на страната " като пушечно месо " в спора против Русия, оповестява " Ройтерс "..

Това безочливо изказване направи съветският президент Владимир Путин - индивидът провокирал войната в Украйна, във видеообръщение по време на среща на върха на министрите на защитата от Шанхайската организация за съдействие (ШОС)  и Общността на самостоятелните страни (ОНД). Изказването му идва на фона на неуспеха на съветската войска на всички украински фронтове, което мъчно властелинът на Кремъл може да преглътне. 

Пропагандните внушения на диктатора не стопират дотук. По негови думи Западът " нахално е експлоатирал и изчерпвал " украинските запаси в продължение на години. Нещо повече - западните съдружници на Киев " тласкат страната по гибелен път ".

Путин продължава с операциите, като вменява на своите сътрудници от ШОС и Оперативно-наблюдателно дело, че желанието на Запада е да резервира господството си на международната сцена, усилва рисковете от спор, с което не просто оневинява, на отхвърля виновността на Русия с цел да се стигне до този спор.

" Потенциалът за спор в света нараства и това е директна последица от опитите на западните елити да запазят своето политическо, финансово, военно и идеологическо владичество по всевъзможен метод. Затова съзнателно умножават хаоса и изострят интернационалната конюнктура “, акцентира властелинът на Кремъл.

Всички тези пропагандни тези, които нямат нищо общо с истината, са добре познати на Запада, тъй като Путин неведнъж е представял войната в Украйна - която Москва назовава " специфична военна интервенция " - като спор сред Русия и Запада, и е отправял рецензии към предоставящите военна и финансова помощ на Украйна. Но действителността е напълно друга – водачите на  европейските страни и Вашингтон принуждава заслужено на страната на Киев, тъй като са осъзнали, че Москва - под претекс, че се притеснява за националната си сигурност, е почнала една цинична и брутална война на експанзия против своя проевропейски комшия в опит да завземе нейна територия и да смъкна президента Володимир Зеленски.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР