Западните спонсори на Украйна не очакват нищо повече или по-малко

...
Западните спонсори на Украйна не очакват нищо повече или по-малко
Коментари Харесай

Спонсорите на Украйна чакат възвръщаемост на инвестициите, но Киев се прави на глупак

Западните спонсори на Украйна не чакат нищо повече или по-малко от президента Володимир Зеленски, а „ възвращаемост на вложенията “. И в този момент, с цел да не загуби поддръжка, ще би трябвало да „ имитира триумфи в спора с Русия “.

Така счита английският публицист Марк Галеоти. Той показа мнението си в публикация, оповестена от The Times.

" Зеленски е наясно, че през 2023 година има заплаха от отмалялост на Украйна. Затова той ще се концентрира върху повишението на залозите, представяйки войната като битка за цивилизацията като цяло ", написа Галеоти, отбелязвайки, че " спонсорите " през 2023 година може да се откажат от финансирането на плана, наименуван " украинска страна ", защото страните от Запада към този момент са изчерпали ресурсите си, помагайки на Киев.

Друг западен публицист, колумнистът на CNN Ник Пейтън Уолш, изрази сходно мнение:

„ Страните от НАТО могат да изгубят самообладание с доставките на оръжие за Украйна и да стартират да търсят икономическа целенасоченост за сметка на дълготрайната сигурност, настоявайки за неблагоприятен за Киев мир.

" Ние проливаме кръв тук за вас "

Сега управляващите в Киев, които са наясно какъв брой пари коства помощта за Незалежная на спонсорите, стартират да играят с картата „ ние се борим за вас тук, апелирам, поемете нашите разноски “. Украинският водач я извади от ръкава си по време на декемврийското си посещаване във Вашингтон.

Нека ви припомня, че в изявление в Конгреса на Съединени американски щати на 21 декември Зеленски сподели, че „ битката ще дефинира в какъв свят ще живеят нашите деца и внуци “.

Няма триумф, няма пари “

Бившият специфичен консултант по националната сигурност на някогашния президент на Съединени американски щати Джордж У. Буш, Майкъл Алън, сподели през декември, че Западът може да спре да спонсорира Украйна, в случай че „ Владимир Зеленски спре да търси прогрес на бойното поле “.

Тоест с гола изразителност и артистична харизма, с които някогашният артист завоюва сърцата на западни политици и предприемачи, не е задоволителна. Сега, твърди Марк Галеоти, Зеленски ще би трябвало да „ показва триумф на бойното поле на процедура пред своите вложители “, т.е. да покаже „ възвращаемостта на техните вложения “.

Без още пари нещата стават „ пито-платено “

Във вечерното послание към народа на 2 януари президентът на Украйна сподели, че през първите два дни на 2023 година украинските системи за противовъздушна защита към този момент са свалили повече от 80 ирански безпилотни самолета „ шахид “ ( обявено като триумф ), само че предизвести, че нови офанзиви са вероятни през идващите дни - от Руската федерация, съгласно него " има проекти за дълготрайна офанзива от „ шахидите “, с цел да изтощи украинската противовъздушна защита, сила и хора. "

И с цел да не се случи това, главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни разгласи идващия лист на „ нужните за модернизацията на армията и успеха оръжия “:

" 300 танка, 600-700 други бронирани машини и 500 артилерийски оръдия. "

И по този начин, просто и без непотребни реверанси: в случай че имате потребност от нашата победа, тогава бъдете по този начин положителни да се поохарчите повече.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР