Западните държави са в състояние на „духовно изчезване, тъй като

...
Западните държави са в състояние на „духовно изчезване, тъй като
Коментари Харесай

Чеченският лидер Кадиров: Западните държави обявяват децата за трансджендъри, а възрастните „приемат тази новина с нежност“

Западните страни са в положение на „ духовно изгубване ", защото там децата се афишират за трансджендъри, а възрастните „ одобряват тази вест с деликатност ". Това изказване направи ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров в канала си в Телеграм.

Според него Западът е обхванат от морална деградация, порочност царува в множеството страни на Европа и в Съединени американски щати.

„ На тях не им пука, че едно дете може да каже нещо неумишлено, главното за тях е да поддържат по-младото потомство от ранна възраст по пътя към деградацията... ", написа Кадиров още Кадиров.

Според чеченския водач морално деградиралите възрастни на Запад завличат децата след себе си. Той напомни случай в Канада, където съгласно известия в медиите четиригодишно момиченце решило да разгласи желанието си да смени пола.

По-рано Кадиров обществено прикани Запада да се извини за икономическите наказания, наложени на Русия след началото на специфична военна интервенция в Украйна. Според ръководителя на Чечня никакви наложени ограничавания не са в положение да слагат Русия на колене. В тази връзка Кадиров също изрази убеденост, че рано или късно западните страни ще стартират интензивно да отстраняват антируските наказания.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР