Западните държави подхранват нацистки практики в Украйна. Русия провежда специална

...
Западните държави подхранват нацистки практики в Украйна. Русия провежда специална
Коментари Харесай

Лавров: Западните държави подхранват нацистки практики в Украйна

Западните страни подхранват нацистки практики в Украйна. Русия организира специфична военна интервенция за отбрана на тези руснаци и рускоезични хора, които Украйна потиска в нарушаване на всички интернационалните правила. Русия желае да освободи тези хора от всяка опасност за техния живот, обичаи и фамилии, сподели съветският външен министър Сергей Лавров, оповестяват съветски медии.

„ Провеждаме нашата специфична военна интервенция точно в името на тези хора, които са потиснати в нарушаване на всички вероятни интернационалните правила и правила, в нарушаване на основите, върху които е провъзгласена независимостта на Украйна, където в декларацията за самостоятелност категорично се споделя, че те желаят да бъдат неутрална, извънблокова страна и ще бъдат такива.Те намерено заявяват даването на всички права на съветските и рускоезичните и изобщо националните малцинства и намерено заявяват техният интерес да живеят в мир, добросъседство и естетика с всичките си съседи. Всичко това в този момент е зачеркнато и предадено на части от неонацистите, които ръководят шоуто в Киев ", сподели още Лавров.

„ И по тази причина знаем защо се борим. Знаем, че желаеме да освободим тези хора от всяка опасност, която сегашните украински управляващи могат да основат за техния живот, техните обичаи, техните фамилии “, акцентира Лавров.

Лавров добави, че " те не избират историята и географията ", тъй че Русия " няма право да остави тези хора да бъдат раздрани на части от нацистите и расистите ".

По-рано в обръщение до Федералното заседание съветският президент Владимир Путин акцентира, че специфичната военна интервенция е основана за отбрана на хората, гарантиране на сигурността на страната, а също и за унищожаване на опасността от украинския неонацистки режим.

„ Няма потребност да повтаряме историята на развиването на тази рецесия след кървавия антиконституционен прелом, когато Западът реши за следващ път да заплаши Русия, като подхранва нацистка доктрина, нацистка процедура. В този случай това е направено посредством нелегално пристигнало на власт управление на Украйна “, разяснява още Лавров.

„ А всички знаем прояви на русофобия, прояви на прям расизъм, когато всичко съветско е неразрешено със закон, когато нацистките организации получават директна поддръжка от страната, намерено маршируват, в това число в наличието на задгранични посетители от западните страни, парадират с линии, които възпроизвеждат знаците на дивизиите на SS не разрешиха присъдата на Нюрнбергския арбитражен съд “, съобщи Лавров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР