Западна Вирджиния избра треньора на Дрейк по баскетбол на мъже

...
Западна Вирджиния избра треньора на Дрейк по баскетбол на мъже
Коментари Харесай

Дариан ДеВрис беше назначен за треньор по баскетбол на мъже в Западна Вирджиния след 6 сезона в Дрейк

Западна Вирджиния избра треньора на Дрейк по баскетбол на мъже Дариан ДеВрис в неделя, с цел да реалокира Mountaineers в една от най-грозните години в историята на учебното заведение.

< DeVries подписа петгодишен контракт, сподели спортният шеф Рен Бейкър. Условията на договорката не бяха оповестени. Наемането на DeVries пристигна три дни откакто Drake се отхвърли от шампионата на NCAA със загуба в първия кръг от Washington State.

„ Треньорът DeVries е свръхестествен треньор по баскетбол и още по-добър човек и има всички качества, които ние мечтан в идващия водач на нашата мъжка баскетболна стратегия “, сподели Бейкър. „ Неговите тимове играят мощно и мъдро и са ефикасни и в двата края на терена. Той потвърди, че е мощен набирач и разрастващ играчи, само че още по-важното е водач с честност, който развива характера на младите мъже, които тренира. време треньор на годината в конференцията на Мисури Вали. Той сформира връх от 150-55 за шест сезона и взе Дрейк на шампионата на NCAA три пъти. Дрейк завоюва най-м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР