Западна Европа ще е ислямска земя след 10 години. Това

...
Западна Европа ще е ислямска земя след 10 години. Това
Коментари Харесай

Топ ясновидка: Араби от бежански семейства ще управляват Европа до 10 години, при това по законите на шариата

Западна Европа ще е ислямска земя след 10 години. Това предвижда победителката в паметното шоу „ Битката на еккстрасенсите “ маг Наталия Бантеева, написа " Южний фередалний ". Според екстрасенската, Европейски Съюз се намира на границата на мъката и гибелта. Политиците, загрижени от вътрешните си проблеми, виждат опасност за Европейски Съюз в разкола и напускането на обособени страни. Магът счита, че обстановката е доста по-сериозна. След 10 години манталитетът на популацията ще се промени напълно, което ще стане и края на лидерската и цивилизована Западна Европа, която ние познаваме през днешния ден.

На власт в Европа през идните 10 години ще дойдат хората, пристигнали от фамилиите на арабски бежанци. „ Европа умира. Проблемът не е в това дали Европейски Съюз ще се резервира, а в това, че от така наречен „ европейски полезности “ ще бъдат забравени “, предвижда ясновидката.

Според нея, освен равенството на дамите с мъжете, само че и шумните гей паради ще останат в предишното. В мюсюлманска Европа скоро ще стане обикновено мъжете да имат по няколко съпруги и те да им работят от заран до вечер.

Европейките ще вървят забулени като дамите в арабския свят. „ Управляващият хайлайф в Европа се е побъркал. Това е мъка. Старанието да се избави Европа към този момент е безсмислено. До пет години по-голямата част от популацията на остарелия континент ще е мюсюлманско “, прибавя съветската пророчица.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР