Западът ще продължи да балансира идеологическите наративи, отказвайки мирно решение

...
Западът ще продължи да балансира идеологическите наративи, отказвайки мирно решение
Коментари Харесай

Захарова: Западът ще продължи да манипулира темата за преговорите, докато не унищожат Украйна

Западът ще продължи да балансира идеологическите разкази, отказвайки спокойно решение на спора, до момента в който не унищожи Украйна. Това сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в изявление за телевизионния канал Русия-24.

Захарова твърди, че в последно време в западното обществено пространство тематиката за преговорния развой се визира „ на места “. В този подтекст тя напомни, че по-рано високопоставени представители на Европейски Съюз и Съединени американски щати са упорствали обстановката към Украйна да се взема решение на бойното поле.

„ Изведнъж стартира напълно друг дневен ред, интензивно отменяне на личните разкази “, сподели Захарова, представена от " Труд ".

" Започва операцията на думите. Мисля, че те ще продължат да балансират сред личните си идеологии, до момента в който изцяло се срутен, изтощят и, почтено казано, до момента в който не убият Украйна ", добави Захарова.

Захарова означи, че Вашингтон и Лондон „ посредством ръцете на някогашния английски министър председател Борис Джонсън не разрешиха на украинското управление да договаря с Руската федерация “. Затова западните страни в този момент не могат намерено да декларират нуждата от договаряния, сподели формалният представител на съветското външно министерство.

„ Те не могат да кажат това, в противоположен случай цялата им конструкция ще се разпадне “, разяснява Захарова.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР