Западът се нуждае от приятелска България, съобщи Катимерини. Страната може

...
Западът се нуждае от приятелска България, съобщи Катимерини. Страната може
Коментари Харесай

Западът се нуждае от приятелска България

Западът се нуждае от другарска България, заяви Катимерини.

Страната може да следи съветското наличие и придвижване в Черно море. През западния взор България наподобява на стратегически аванпост на брега на Черно море.

Наблюдава се възходящо напрежение сред Запада и Русия. Риториката сред американското и съветското държавно управление усилва напрежението.

При тази обстановка Западът може да се тормози от идната политическа неустойчивост в България. Резултатът от последните избори вещаят полтическа неизясненост в страната.

Посочва се, че партията на Бойко Борисов още веднъж е съумяла да завоюва най-широка поддръжка. Той обаче ще би трябвало да търси поддръжка за коалиция в условия, в които останалите партии са декларирали, че няма да си партнират с него.

Българите са разочаровани от политическата класа и поддържаха антисистемни партии като ИТН, която остана втора политическа мощ. Слави Трифонов не даде значими обещания по време на акцията, само че все пак съумя да завоюва впечатляваща поддръжка, като при предварителни избори групата може да стане първа политическа мощ и да поведе страната в неразбираема посока.

Тъй като Борисов е отвън играта, а президентът Румен Радев е накривен към Русия, Западът не е сигурен какво да чака от България. Западът занапред чака какви решения ще бъдат факт в страната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР