Заобиколно решение на проблем в Безплатното приложение за федерална студентска

...
Заобиколно решение на проблем в Безплатното приложение за федерална студентска
Коментари Харесай

Заобиколното решение на FAFSA позволява на студенти от Тексас с родители, които не са граждани, да кандидатстват за финансова помощ в колеж

Заобиколно решение на проблем в Безплатното приложение за федерална студентска помощ (FAFSA) съгласно известията разрешава на студенти от Тексас с имигранти, родители, които не са жители, да аплайват за финансова помощ в колежите преди крайния период през март.

Родители без номер на обществена осигуровка не са могли да прибавят своята финансова информация и да попълнят FAFSA, откогато последната версия на онлайн федералния формуляр за финансова помощ започва през декември.

Но Министерството на образованието на Съединени американски щати вкара краткотрайно решение, което разрешава на студентите, изправени пред наближаващи крайни периоди от техните университети и колежи, да подадат повърхностен FAFSA онлайн без автограф на родител.

Тези студенти ще получат имейл, който удостоверява, че са подали FAFSA, който може да бъде споделен с техните колежи или университети, с цел да спазят крайния период, заяви The Texas Tribune.

Министерството на образованието...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР