Замислям се да направя свое шоу. Все още обмислям дали

...
Замислям се да направя свое шоу. Все още обмислям дали
Коментари Харесай

Бомба в bTV! Марешки заема мястото на Слави с ново шоу

Замислям се да направя свое шоу. Все още премислям дали да се споделя " Шоуто на Веско " или " Шоуто на Марешки ". Това съобщи зам.-председателят на Народно събрание и водач на " Воля " Веселин Марешки пред Българска национална телевизия.

По думите му имал интерес в часовия диапазон от 22:30 до 23:30 часа. " Интересен ми е медийният бизнес и в случай че съумея да намеря добър екип, бих се захванал с всяко предизвикателство ", акцентира Марешки.

За партийните дотации водачът на Воля съобщи, че откакто политическата класа се е захванала с тях, би трябвало да намерения и за първия въпрос в референдума - мажоритарните избори. Изборите би трябвало да бъдат мажоритарни, безапелационен е Веселин Марешки. По думите му даже основателите на референдума не смеят да приказват за мажоритарните избори. В тази връзка той означи, че това не значи безусловно, че ГЕРБ ще завоюва, тъй като всичко зависи от порочността на системата.

Според с решението партийната дотация да бъде 1 лева се изсветлява финансирането на партиите от разнообразни компании, защото до този миг пари са се давали под масата или в куфарчета. " Всяка компания, която подарява на партия ще може да бъде проверявана ", уточни водачът на Воля.

На въпрос дали, в случай че президентът наложи несъгласие на дотациите от Воля ще го поддържат, той разясни, че не има вяра президентът да се опълчи на волята на жителите, само че в случай че го направи ще срещне отпор от партия Воля. Според него главният проблем не са надвзетите пари от партиите, а по-скоро разпределението на гласовете, които са дадени за други обединения. Марешки удостовери и, че през вчерашния ден са върнали надвзетите пари.

По отношение на това дали е допустимо той да се кандидатира за кмет на София, водачът на Воля акцентира, че до в този момент пътят му вървял нагоре и не желая да прави стъпка надолу. " Зам.-председател на Народното събрание е измежду първите 4 позиции в страната, а кмет на София за мен ще е стъпка надолу ", разясни той. Според него единственият късмет Мая Манолова да стане кмет е по метода, по който е станала омбудсман. " Трябва да се контракти с Бойко Борисов и да бъде негов претендент ", счита Марешки. Той означи още, че Фандъкова има силите да кмет още един мандат кмет на София, защото е издигната от най-голямата политическа партия в страната.

По мотив закупуването на изтребителите Марешки съобщи, че не 1 милиарда лева, а 2 милиарда са скрити в тази договорка. По думите му договорката ще е я има и то оптимално висока цена. Това обаче съгласно него обрича страната на мизерия и безвремие. " Само с част от тези пари медикаментите на българите могат да станат безвъзмездни ", безапелационен е той. В таз връзка той запита, дали в случай че някой няма какво да яде, ще желае да си купи най-скъпата система. Той е на мнение, че цели на народа стоят преди всичко.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР