Замислен като събирателна точка на постоянно растящото портфолио на Huawei,

...
Замислен като събирателна точка на постоянно растящото портфолио на Huawei,
Коментари Харесай

huaweistore.bg отвори виртуални врати с атрактивни стартови оферти |

Замислен като събирателна точка на непрекъснато растящото портфолио на Huawei, което към този момент включва смарт телефони, таблети, преносими компютри, смарт часовници, аудио артикули и даже геймърски монитори, както и благосъстояние от аксесоари за тях, е място, в което почитателите освен могат да пазарят по комфортен за тях метод, а и да черпят ентусиазъм за комбинации от артикули. Така той е стъпка в посока на тактиката на марката към Seamless AI Life – живот, в който ние и нашите устройства споделяме по все по-лесен, подсъзнателен и образован метод. Затова и в онлайн магазина се планува особено място за пакетни предложения, които илюстрират добавената стойност на потреблението на повече от един артикул в екосистемата на Huawei. Друга отличителна линия на новия онлайн магазин е предлагането на благосъстоянието от аксесоари за тях, с които потребителското изжвивяване става още по-добро освен при покупката, а по време на целия цикъл на потреблението на обичания ви Huawei артикул.

За оптимално улеснение при извършване на покупки, с изключение на извънредни предложения, huaweistore.bg ще предлага бърза доставка - в границите на идващия работен ден или най-много до 96 часа след поръчка, гъвкави разплащания с дебитна или кредитна банкова карта Visa, Mastercard, Maestro, посредством натрапен платеж или чрез банков превод, и гореща линия за подпомагане при осъществяване на поръчка или зародили въпроси на тел. +359 2 9731110. Сайтът на магазина дава достъп и до емблематичното за марката висококачествено следпродажбено обслужване с регулярни сервизни предложения и навременна професионална помощ във всевъзможни обстановки.

Специално за старта на магазина клиентите ще могат да открият новопредставените геймърски монитори от серията Huаwei MateView GT в комплект с промо ваучер за покупка на Huawei преносим компютър с отстъпки надлежно от 100 лева за 27-инчовия модел и 150 лева за MateView GT 34 “.



Горещите модели смарт телефони nova 8i и nova 9 също идват с извънредни предложения – nova 9 се предлага в комплект с автентичен калъф и 1 година застраховка на екрана на цена от 999 лева, а nova 8i в комплект с интелигентния кантар Huawei Smart Scale 3 и 1 година застрахова за екрана на цена от 589 лева Застраховката на екрана важи за консуматори с към този момент записано Huawei ID, при покупка до края на годината.



Сред стартовите предложения могат да се открият още всички часовници от серията Huawei Watch 3 в комплект с Huawei Smart Scale на цени започващи от 609 лева Комбинацията от смарт часовник и смарт кантар, свързани с приложението Huawei Health, налично в AppGallery за Android и AppStore за iOS, дава голямо благосъстояние от благоприятни условия за следене и анализиране на разнообразни здравни и спортни достижения и ще направи всеки спорт, режим или просто здравословен начин на живот същински занимателно прекарване.

В благосъстоянието, предлагано от магазина, ще откриете и някои горещи хрумвания за коледни дарове на празнични цени, като таблета Huawei MatePad T8 за 179 лева, слушалките с интензивно шумопотискане FreeBuds Pro за 199 лева и FreeBuds 4i за 129 лева, 23-инчовия екран Huawei AD80HW за 199 лева и доста други.

Офертите са динамични, съобразени със сезона, празниците и други мотиви, и най-лесният метод да бъдете навреме осведомени за тях, е да се абонирате за бюлетина на.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР