Заместникът на Риши Сунак направи сравнения с протестите на Black

...
Заместникът на Риши Сунак направи сравнения с протестите на Black
Коментари Харесай

Активистите трябва да покажат, че „животът на евреите има значение“ като BLM, казва вицепремиерът

Заместникът на Риши Сунак направи съпоставения с митингите на Black Lives Matter след убийството на Джордж Флойд в Съединени американски щати.

Г-н Даудън сподели, че въпреки да е имало „ морално отвращение “ след убийството на господин Флойд, същата „ изясненост “ по отношение на значимостта на живота на евреите не е била изразена след нахлуването на Хамас в Израел на 7 октомври, когато бяха убити 1400 души и повече от 200 взети за заложници.

Най-нова политика: „ Нулева приемливост “ към полово непозволено държание, споделя Доудън след отчети за „ прикриване “

Говорейки в неделя заран с Тревър Филипс, господин Даудън сподели: „ Трябва да ви кажа, че съм малко отчаян, че в случай че погледнете моралното отвращение и яснотата, които видяхме след убийството на Джордж Флойд в Съединените щати с придвижването Black Lives Matter, ние не сме видели, в цялото гражданско общество, същият тип морална изясненост, показваща, че животът на евреите има значение.

„ Мисля, че това е причина за пострадване на еврейската общественост и е нещо, което също ме разочарова.

Правителството отхвърля апелите да дефинира Китай като опасност макар ареста за „ разузнавач “ на Народното събрание

„ Виждам го, без значение дали е в нашите кампуси или другаде, би трябвало да изпратим доста явен сигнал, че евреите са в сигурност в тази страна, освен в името на еврейския народ, само че и в името на английското общество. “

Той добави: „ Хората би трябвало да схванат че антисемитизмът е расизъм, точка. И същото омерзение, което демонстрираме към други форми на расизъм, би трябвало да демонстрираме и към антисемитизма. "

Пропалестинските маршове провокират „ угриженост "

Г-н Даудън направи мненията, до момента в който беше запитан от сър Тревър за про- Палестински маршове, които се организираха през уикенда.

Друг би трябвало да се организира в Деня на примирието идната неделя, за който господин Даудън сподели, че има „ съществени опасения “.

„ Мисля, че че във време, което е предопределено да бъде тържествено възпоменание за жертвата на предходните генерации и поддържане на нашите английски полезности, мисля, че полицията би трябвало да намерения доста деликатно за сигурността на тази проява, а точно дали тя може да прерасне в принудителен митинг и сигналът, който изпраща изключително към еврейската общественост, " сподели той.

" Сега разбирам, че Метеорологичният комисар продължава да го преразглежда и считам, че това е уместно. "

UK: Арестувани пропалестински протестиращи

Попитан дали изпраща сигнал до полицията, че маршът, плануван за 11 ноември, би трябвало да бъде неразрешен, господин Даудън сподели, че полицията е „ оперативно самостоятелна “.

Въпреки това той добави: „ Но аз в действителност имам доста съществени терзания по отношение на това шествие, както във връзка с това по какъв начин се съчетава с актове на тържествено възпоменание, по този начин и от типа на заплашването, което се изпраща от виковете и всичко останало, което се случва на тези шествия. < /p>

" Мисля, че е вярно, че съгласно закона полицията е оперативно самостоятелна. Но мисля, че е значимо те да вземат поради тези фактори, да. войната Израел-Хамас.

Те бяха задържани за подбудителство на расова ненавист, други расово стимулирани закононарушения, принуждение и нахлуване над служител на реда, сподели столичната полиция.

Пропалестинските маршове ще бъдат неразрешени на Ден на примирието?

Докато по-голямата част от протестиращите се държаха спокойно, някои бяха видени с обидни транспаранти, до момента в който други бяха чути да скандират „ от реката до морето, Палестина ще бъде свободна “, което съгласно някои евреи се отнася до заличаването на Израел.

Прочетете повече:
Суела Брейвърман харесва ли позицията си на най-противоречивия министър в кабинета?
Бойното кръщение на Сю Грей, пробвайки се да позволи рецесията с прекратяването на огъня на Стармър

Пропалестинските протестиращи обаче оспориха това определение.

Суела Брейвърман, вътрешният министър, беше подложена на критика за това, че преди този момент разказа уличните демонстрации в поддръжка на палестинците като „ маршове на омразата “.

В извънредно изявление за Sky News госпожа Брейвърман сподели, че всички пропалестински протестиращи, които вандализират Кенотафа, би трябвало да бъдат „ вкарани в затворническа килия по-бързо, в сравнение с краката им могат да допрян земята “.

десетки хиляди стачкуващи, които възнамеряват да излязат по улиците идващия уикенд, желаеха неотложно преустановяване на огъня в Газа, където съгласно ръководеното от Хамас здравно министерство близо 10 000 са били убити, в това число 4 800 деца, при ответни израелски удари от 7 октомври насам. < /p>

Организаторите на демонстрациите в Лондон дадоха обещание да заобикалят региона на Уайтхол, където се намира военният мемориал Кенотаф - фокусът на националните възпоменателни събития.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР