Заместник-шефът на ДАНС, изготвил доклада за машиното гласуване е Деньо

...
Заместник-шефът на ДАНС, изготвил доклада за машиното гласуване е Деньо
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Докладът на ДАНС за машините е активно мероприятие, има руска намеса в изборите

Заместник-шефът на ДАНС, изготвил отчета за машиното гласоподаване е Деньо Денев, съобщи съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов пред бТВ.

„ Научавам, че е препоръчан от ГЕРБ “, сподели още той, като добави, че не знае дали този заместител „ не е взаимен с Движение за права и свободи “ и че „ Борисов и Пеевски работят координирано “.

Той разяснява информацията, че Кирил Петков и Божидар Божанов са оказвали напън и даже са отправили закани против министъра на електронното ръководство Александър Йоловски да не афишира публични поръчки с открити процедури, с цел да може средствата да се раздадат на избрани хора.

Атанасов съобщи, че не има вяра това да е истина.

По думите му, в тази ситуация с машините „ става дума за класическо интензивно мероприятие “. Според него има „ интервенция на съветските служби в българския избирателен развой “.

Атанасов разяснява, че преди месец министър председателят Николай Денков е изискал от ДАНС отчет за рисковете пред страната и още не го е получил, което е несъблюдение на заповед, за което Денков е трябвало неотложно да изиска оставката на шефа на ДАНС.

Съпредседателят на Демократична България сподели още, че пазаруването на гласове е най-широко публикуваното закононарушение и че от ПП/ДБ са предали в Министерство на вътрешните работи цяла директория със сигнали, само че не е видял особена интензивност по тях.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР