Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев
Коментари Харесай

Медведев: Русия има право да се защитава с всяко оръжие, включително ядрено

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев разгласи опцията Русия да употребява нуклеарно оръжие за отбрана на страната. Това написа Медведев в канала си в Telegram.

По-специално, съгласно заместник-председателя на Съвета за сигурност Дмитрий Медвед, желанието на Съединените щати да победят Русия слага света на ръба на спора. Тъй като в този случай Русия има право да се пази с нуклеарно оръжие.

„ Ако Съединените щати желаят Русия да бъде победена, тогава ние имаме право да се пазиме с всевъзможни оръжия, в това число нуклеарни оръжия “, написа той.

Медведев сподели още, че грешките в политиката на Вашингтон са резултат от възприятието им за лично предимство и безотговорност.

Тук Медведев напомни думите на съветския президент Владимир Путин, че „ невероятно е да се победи Русия на бойното поле “. И видя, че неотдавнашното решение на Путин, който разгласи, че Русия прекратява присъединяване си в Договора за стратегическите нападателни оръжия, е обвързвано с това.

В тази връзка Дмитрий Медведев посъветва американските елити, „ изгубили връзка с действителността “, да се замислят какво в последна сметка са постигнали.

Накрая Медведев разяснява неотдавнашната тирада на президента на Съединени американски щати Джо Байдън във Варшава. Медведев назова речта на Байдън проповед и купчина високи думи за значимостта на отбраната на демокрацията. И също така нарече „ нечестни и нелепи “ думите на американския президент, че Америка няма да нападна Русия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР