Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев
Коментари Харесай

Медведев ще представи на Путин доклад за подготовката на бъдещите участници в специалната военна операция

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев ще показа на съветския президент Владимир Путин отчет за подготовката на бъдещи участници в специфична военна интервенция.

„ Крайният резултат ще бъде моят отчет до Върховния главнокомандващ за това по какъв начин протича бойната и политическата подготовка на всички, които ще вземат участие в специфичната военна интервенция “, сподели Медведев по време на посещаване на полигона Тоцки в Оренбургска област. Той разгласява фрагменти от това пътешестване в своя канал в Telegram.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност означи, че " преди малко е почнала координацията " на полигона Тоцки. Той попита военните при какви условия се организира образованието, има ли проблеми, които би трябвало да се решат, както и оферти за възстановяване на работата. Медведев добави, че посещава полигона в Оренбургска област за повторно през последната година.

Според оповестените фрагменти заместник-председателят на Съвета за сигурност в полеви униформи следи подготвителни стрелби и инспектира разнообразни типове оръжия, в това число по-специално БТР-82А, гаубици Д-30, танкове.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР