Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия и бивш президент

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия и бивш президент
Коментари Харесай

Бившият руски президент: Европа ще броди по света в търсене на качествен петрол


Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия и някогашен президент и министър председател на страната Дмитрий Медведев, разяснява, че Европа ще би трябвало да " броди по света " в търсене на нефт със същото високо качество като съветския, написа Прайм.

" Европейските жители и бизнес могат да бъдат сложени " до стената ". Затова те взеха решение да отсрочат отхвърли от съветски нефт с няколко месеца, с цел да намерят различни източници на доставки. Сега европейците ще има да обикалят света в търсене на първични материали от същото качество ", отбелязва политикът.

Според Медведев, " европейците също така може да се сблъскат и с дефицит на избрани типове гориво, като дизеловото, което е належащо за селскостопанската техника ".
 Как съветските танкери (ще)
Как съветските танкери (ще) " заобикалят " петролното ембарго

Транспортирането на съветски нефт се е трансформирало в " доста, доста печеливш " бизнес, съгласно специалист

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия допусна, че на Европа може да се наложи да търси " сиви " схеми за приемане на съветски нефт, заобикаляйки личните си наказания ".

Русия от своя страна е в положение да откри способи за решение на проблемите, зародили с въвеждането на шестия пакет от наказания, счита Медведев. " Забраната за обезпечаване на танкери с съветски нефт може да бъде решена посредством държавни гаранции по съглашения с трети страни ", отбелязва предходният съветски президент.
 Каква е
Каква е " ахилесовата пета " на съветския нефт

Ролята на застрахователите
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР