Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев написа

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев написа
Коментари Харесай

Медведев: Ако цената на европейската демокрация е студ и празни хладилници, това е за безумците

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев написа следващ пост в Telegram, в който разсъждава за връзките на Европейски Съюз и Русия и приканва елементарните европейци да не мълчат и да търсят сметка на " своите простаци ", за каквито счита управляващите на Европейски Съюз.

Текстът на Медведев е озаглавен " Социологията на масите против политиката на идиотите: кой кого? ", а текстът гласи следното:

Европейските държавни управления, изключително просяците прибалтийци, изперкалите поляци и бягащите в НАТО финландци, се надпреварват кой по-злобно ще опише за желанието си да прекъсне всички връзки с Русия. Буквално: презираме руснаците и не желаеме да ги пускаме където и да било. Визите би трябвало да бъдат отстранени. Книгите - забравени. Картини няма да гледаме. Музика няма да слушаме. Газ и петрол - няма да взимаме. Макар че не... с последното е по-трудно, изключително в очакване на студена зима. Но към този момент всички европейски политици се пробват да се държат стройно - никакви връзки с руснаците. Отсега и вечно!

В същото време елементарните жители, в случай че се съди по резултатите от изследванията на публичното мнение, не са изгубили здравия си разсъдък. Повече от половината от жителите на страните от Европейски Съюз въобще не горят от предпочитание да скъсат контактите си с Русия. Искат пълноценни връзки, както беше преди. Нормални персонални контакти, съветски енергоносители в котлите си, нашия пазар за стоките си, сполучлива търговия, на
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР