Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев изключи

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев изключи
Коментари Харесай

Медведев не вижда основа за преговори със сегашното правителство в Украйна

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев изключи опцията за мирни договаряния със настоящето украинско управление. Това съобщи организация Ройтерс.

В своя тирада той означи, че Русия ще преследва задачите на своята " Специална военна интервенция ", до момента в който Украйна не капитулира. Според него историческите елементи на Русия би трябвало " да се върнат вкъщи ".

Един от някогашните водачи на Украйна сподели в някакъв миг, че Украйна не е Русия. Тази идея би трябвало да изчезне вечно. Украйна несъмнено е Русия, уточни Медведев.

Той изключи опцията за мирни договаряния със настоящето украинско управление, водено от президента Володимир Зеленски. По думите му всяко бъдещо украинско държавно управление, което желае договаряния, ще би трябвало да признае новите исторически действителности .

Медведев упрекна Съединени американски щати, че води война против Русия. Според него връзките сред Москва и Вашингтон са по-лоши, в сравнение с по време на кубинската ракетна рецесия от 1962 година
 За ISW Русия няма проекти за същински договаряния с Украйна и Запада
За ISW Русия няма проекти за същински договаряния с Украйна и Запада

Русия планува условия, при които Украйна да не може да се отбрани от атаки
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР