Заместник-председателят на парламентарната група на БСП за България“ Георги Свиленски

...
Заместник-председателят на парламентарната група на БСП за България“ Георги Свиленски
Коментари Харесай

Свиленски: НС на БСП ще реши с кой и за какво да си говори

Заместник-председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски съобщи в ефира на NOVA, че през идната седмица следва съвещание на Националния съвет на левицата, на което се чака решение с кого и на какви тематики партията ще беседва за реализация на третия мандат. 

„ Все още е прекомерно рано да се предпоставя ориста на третия мандат “, съобщи Свиленски след днешното решение на президента Румен Радев той да бъде връчен на левицата. 

„ В края на тази седмица ще имаме подготвеност да поканим съответните политически партии “, разяснява още Свиленски. Кои ще бъдат те, ще реши националният орган на партията, акцентира националният представител. 

„ Ще подходим отговорно. Няма да изхвърлим „ горещия картоф “. Ще бъдем поредни, спокойни и диалогични, както сме били досега “, увери Свиленски. Според него на страната ни ѝ е нужно „ постоянно държавно управление и работещ парламент “. 

Очаква се президентът Румен Радев да връчи досието с третия мандат на представители на „ Българска социалистическа партия за България “ в понеделник. Първите два мандата, връчени на ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме Промяната “, не доведоха до основаване на постоянен кабинет.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР