Заместник-председателят на основната опозиционна на властта в Скопие сила Вътрешната

...
Заместник-председателят на основната опозиционна на властта в Скопие сила Вътрешната
Коментари Харесай

Опозиционен на властта в Скопие политик: В Албания няма българи, само има македонци

Заместник-председателят на главната опозиционна на властта в Скопие мощ Вътрешната македонска еволюционна организация - Демократическа партия за македонско национално единение (ВМРО-ДПМНЕ) и народен представител Александър Николоски написа съобщи: В Албания няма българи, има единствено македонци, от които антинародното държавно управление в Северна Македония се отхвърля.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 1188
Медии в югозападната ни съседка, представени от Българска телеграфна агенция, осведомят за визитата на вицепрезидента на България в Албания, цитирайки известието от Дондуков 2, че визитата ѝ се случва в навечерието на националното броене на популацията в Албания – значим миг за българското национално малцинство и че тя ще се срещне с представители на българското национално малцинство от региона на Голо бърдо, а в българското неделно учебно заведение в Елбасан вицепрезидентът ще открие новата образователна година.

„ Когато Северна Македония не работи, ще работи асимилаторската политика на България. Вместо да извърши решенията на Европейския съд по правата на индивида от Страсбург, които изискват признание на македонците в България и правото им на сдружаване и роден македонски език, България търси несъществуващи българи в Албания, купува душите на изстрадали, измъчени и живеещи в ужасна беднотия в Албания хора, предлагайки им български паспорти, с които да отидат в по-богатите страни от Европейски Съюз за един самун. Това е истината. Скоро непопулярното държавно управление на Социалдемократически съюз на Македония и партията на етническите албанци - Демократичен съюз за интеграция в Северна Македония ще падне и македонците в Албания и в целия свят ще бъдат с високо вдигнати глави ”, съобщи Николоски.



Българското малцинство в Албания е публично прието от  държавното управление в Тирана през 2017 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР