Заместник-председателят на Народното събрание и лидер на "Воля" Веселин Марешки

...
Заместник-председателят на Народното събрание и лидер на "Воля" Веселин Марешки
Коментари Харесай

Марешки готов да защити Сидеров: Няма да допуснем да го тормозят физически

Заместник-председателят на Народното събрание и водач на "Воля " Веселин Марешки изрази подготвеност да отбрани ръководителя на ПГ на "Обединени патриоти " и ръководител на "Атака " Волен Сидеров. Поводът е днешното сдърпване в стаята на ПГ на "Обединени патриоти ", при което Валентин Касабов "бутнал " Волен Сидеров.

Попитан по какъв начин ще отбрани Сидеров, водачът на "Воля " сподели: "Ще застанем, ей по този начин ще се разгърнем пред стаята и няма да допуснем никакви нападатели да влязат и да го тормозят физически ".

На въпрос дали може да се даде друга стая на НФСБ, Марешки изясни, че това зависи от управлението на Народното събрание. Ако в действителност ситуацията е нетърпимо, аз ще направя предложение до ръководителя, добави той.

Попитан дали ще изиска оставката на Касабов, Марешки разяснява, че народните представители би трябвало да си ги отзовават гласоподавателите им. Ние желаеме оставка на двамата вицепремиери в държавното управление, уточни водачът на "Воля ", представен от Българска телеграфна агенция. Това, което сега става в Народно събрание, е разследване от това, което става в държавното управление от двамата вицепремиери, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР