Видео против ЛГБТ. Снимка: Кадър от клипа Видео, което е против

...
Видео против ЛГБТ. Снимка: Кадър от клипа
Видео, което е против
Коментари Харесай

Във видео срещу ЛГБТ общността: Пазете децата от разврат!

Видео срещу ЛГБТ. Снимка: Кадър от клипа

Видео, което е срещу ЛГБТ общността , се популяризира в обществените мрежи и интернет . Авторът му е незнаен , а фрагментите са събрани от разнообразни събития , ориентирани против гейовете, лесбийките, бисексуалните, трансджендърите и други сходни.

Клипът е ориентиран против придвижването ЛГБТ и ги дефинира като щета . Той е озаглавен „ Не желая гей церемониал в моя град! “ . В него се подчертава върху фрагменти, на които се носят плакати с надписи „ Внимание ЛГБТ заплаха “ , виждат се незнайни лица, които пишат със спрей „ Stop LGBT virus “ и се показва опълчване на организирането на гей церемониал в София. Призовава се да се пазят децата от разврат и се акцентира, че секс с дете е педофили , а не просто обич.

Все повече българи и изобщо хора по света считат, че ЛГБТ нанасят щета и деморализират обществата . Те са на мнение, че нападателно постановат разликите си и по никакъв метод не са дискриминирани , а точно те постановат форма на дискриминация върху тези, които не одобряват техните разлики и не желаят да бъдат като тях. И акцентират, че това е културна война , която не би трябвало да се изгуби, тъй като в противоположен случай цената ще бъде платена от децата ни . И тази цена ще бъде извънредно жестока.

Заради маларията в Бургас: Държавата обмисляла да пресуши езерата Вая и Мандра

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР