Заместник-председателят на Има такъв народ Филип Станев не изключи опцията

...
Заместник-председателят на Има такъв народ Филип Станев не изключи опцията
Коментари Харесай

Филип Станев: Петков и Василев са новата вълна, но Има такъв народ също

Заместник-председателят на " ИТН " Филип Станев не изключи опцията за взаимоотношение с новата партия на Кирил Петков и Асен Василев след влизането в Народното събрание.

" Те са новата вълна в българската политика, ние също сме част от нея. Бяхме отворени до дъно да се работи с така наречен партии на митинга, кабинет не се сформира поради ненадейно показали се прояви на неплатежоспособност ", сподели той по NOVA News.

" На мен Кирил Петков ми наподобява на Джон Траволта. Те с Василев са симпатични като осанка. Но не са разкрили топлата вода, техните хрумвания са целите на страната "

Според него е извънредно изказванието на Петков, че ще води диалози с ГЕРБ и Движение за права и свободи, в случай че признаят за корупция.

" Няма по какъв начин да бъде отворен разговорът с ГЕРБ и Движение за права и свободи, те доведоха нещата до настоящето положение. Трябва да забележим по какъв начин ще се разположи картата на политическия живот след изборите. Когато знаем точните цифри и проценти, ще можем да кажем какво ще предприемем ", разяснява Филип Станев.

" Правителство непременно значи, че е доста значимо да го има, а не че ще допуснем всевъзможни взаимни отстъпки ", съобщи Станев. И добави, че поддържа апела на Слави Трифонов, че би трябвало да има примирение.

" 46-ият парламент се разтури не поради Има Такъв Народ. Българска социалистическа партия подходиха рационално. Сега би трябвало да има примирение, като не разбираме примирие и свеждане на глави, а една диалогичност ", счита Станев.

Заместникът на Слави Трифонов обаче беше безапелационен, че Има Такъв Народ стои твърдо зад кандидатурата на Румен Радев за втори мандат.

" Българските жители имат голямото предпочитание да се сформира кабинет. Да излязат и да гласоподават - колкото повече гласоподават, толкоз по-голяма тежест има. Трябва да знаем какво мислят хората ", обърна внимание още той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР