Заместник-председателят на Европейската комисия Маргаритис Схинас се присъединява към кореспондента

...
Заместник-председателят на Европейската комисия Маргаритис Схинас се присъединява към кореспондента
Коментари Харесай

Звезден призив: Заместник-председателят на Европейската комисия призовава знаменитостите да мобилизират младите избиратели

Заместник-председателят на Европейската комисия Маргаритис Схинас се причислява към кореспондента на Euronews Саша Вакулина в Глобалния диалог за разискване на новосъгласуваните миграционни политики и идните европейски избори.

Правилно ли е Европейският съюз в скорошния си пакт за миграцията с Египет?

Според Организация на обединените нации към 34 000 души са влезнали в Европейски Съюз до момента тази година отвън контролираните канали, най-вече през Средиземно море.

Брюксел разгласи подписването на  с Египет на 17 март, което включва разпореждания за ограничение на миграцията на фона на опасенията, че споровете в чужбина могат да влошат бежанската рецесия.

Въпреки че правозащитни групи подлагат на критика този пакт и други съглашения с и за занемаряване на филантропичното право, Европейски Съюз твърди, че тези съглашения ще разрешат по-голямо съдействие с Близкия изток и Африка и ще оказват помощ за стабилизирането на стопанските системи, които са лишени от пари.

Сделка с Ливан също може да бъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР