Заместник-председателят на БСП съобщи, че заедно с народния представител е

...
Заместник-председателят на БСП съобщи, че заедно с народния представител е
Коментари Харесай

Вигенин за срещата в централата на БСП Пловдив: Чуха се взаимни критики

Заместник-председателят на Българска социалистическа партия заяви, че дружно с народния представител е , съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Обсъдихме резултатите от работата на държавното управление досега, както и сериозния принос на Българска социалистическа партия в сферите, за които носим отговорност – обществена политика, икономическо развиване, земеделие и туризъм. Социалистите поддържаха защитаваните позиции на Българска социалистическа партия по отношение на войната в Украйна, отводът да се изпращат оръжия и настояването да не бъде обявявана за " личност нон грата “ посланичката на Руската федерация в София.

Към срещата се причислиха и представители на формалното управление на Българска социалистическа партия. Бяха наранени редица проблеми във действието на организацията на Българска социалистическа партия в града, чуха се и взаимни рецензии. За пръв път се организира прям диалог за нуждата настоящето положение на разделяне да бъде преодоляно.

Подчертах, че това е допустимо, в случай че се премине през развой, учреден на Устава, като да вземем за пример цялостен цикъл доклади и избори на районно и градско ниво, като авансово се основат гаранции, че каквито и да са резултатите, те ще бъдат приети от всички.

Тази година пловдивската организация на Българска социалистическа партия отбелязва 130 години от основаването си и това е тласък да бъде сложено ново начало в активността й. Следващата седмица ще проведа поредна среща със социалисти и симпатизанти от Пловдив, проведена от управлението на градската организация. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР