Заместник-областният управител на Русе Детелина Ачева е освободена от поста

...
Заместник-областният управител на Русе Детелина Ачева е освободена от поста
Коментари Харесай

Детелина Ачева е освободена от длъжност

Заместник-областният шеф на Русе Детелина Ачева е освободена от поста със заповед на министър-председателя Николай Денков от през днешния ден. За момента не е ясно кой ще поеме овакантеното място и в какъв период ще бъде назначен нов заместител на регионалния шеф.

Основанието за освобождение е въз основа на член 19а, алинея 2 и член 29, алинея 4 от Закона за администрацията, които споделят, че правните отношения със заместител регионалните шефове могат да бъдат прекъснати без предупреждение от органа, който ги назначава, по негова преценка.

Припомняме, че Детелина Ачева встъпи в служба от 16 март тази година. Освен че отговаряше най-вече за правните и икономическите ресори, Ачева подпомагаше извънредно активността по надзор на Общинските препоръки в района, което е измежду главните отговорности на всяка Областна администрация.

„ През последните месеци имах опцията да работя с доста добър екип. Убедих се, че хората в Областна администрация са доста положителни експерти. Вярвам, че взаимните ни старания бяха ефикасни и доведоха до осезаеми резултати за района “, разяснява Ачева. Тя показа още, че се надява още веднъж да има опцията да работи с сходен екип.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР